coolboby написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
-
Тресенето на волана, Ваньо, е от крива джанта или джанти и в частност - от гумите (възможно е да се е образувала "цицина" по протектора от удара. Накриво стоящият волан подсказва за нещо изкривено по предницата. Най-голямата беля, която може да последва е да започне интензивно да "яде" гумите!Хваля се - Ваньо е жив и здрав и няма пострадали!
Коментар
-
Оплакване №1: Сутринта си счупих антената на колата, докато чистих снега, да се еВа в кухеца.Оплакване №2: "Запалил" ми се някакъв нерв врат-дясна плешка-дясно рамо... Ужасно е!... Освен че съм "кухец", сега съм и "бастун"... :DStop giving directions, just say "Follow me."
Shevrolet Captiva LS 2.4/136/2009/ГИ Landy
Ex: Fiat Marea 1.6/103/1999/ГИ AG Zenit
Коментар
-
ШВАЛБААААААААААА,Алеееееееееекс, Митааааааааааааа, Пия за Здравето на ТРИМА ВИ! Живи, здрави, щастливи и след още някоя друга година либрата да е на фул.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
хвалбо-оплакване- вече съм с нов акумулатор.оплакване: измерването за заверка на гаранцията е в сервиз"Изток", ич не ми е близко...ма здраве да е, ще се преживее някак.оплакване: тва голяма част от нашия народ е верно "лош матрял"...Как може да има хора, дето да изпитват блажено удоволствие от това да гледат как се опитваш да издрапаш от паркинга и да не бутнат едно рамо...Най-ме дразни, че ме гледат, минават покрай мен, заминават и се обръщат продължавайки да зяпат...Аз в събота се отклоних 50-на метра от тротоара да помогна на един колега, въпреки че закъснявах за йеденйе и пиенйе, защото само като чувах как вие се почувствах тъпо да не помогна..."Не сме народ, а мърша...".Последното оплакване ще ме държи ядосан доста време...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар