nnikin_n написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплаквам се:От няколко дни се мъча да си вкарам в ред харда на компа и заключението е ,че си заминава...След като кача Уиндоуса не иска да го зареди...Първо помислих ,че е от копието на Уина ,ама не...Прави го с различни копия и Уиндоуси...В крайна сметка качих едно ХР на другия хард и всичко тръгна...Кофтито е ,че имах супер много музика на тоя хард...Събирана с години...А цените така скочиха ,че си е е.... м.....Добрата новина е ,че си поръчах 1ТВ за 100 лв. от Англия...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Оплакване: Марчето е в бокса. Щетите на пръв поглед са:1. Двете предни гуми с джантите(нямат и 10000км.), задните не ги погледнах;2. Предна броня барабар с халогените;3. Задна броня дясната част;4. Задна броня централната част, тази дето пада за да се карат по-дълги неща;5. Забравен триъгълник на магистралата;6. По предницата 100% ще има неща за смяна, но напролет ще знам какви. Колата леко тресе и волана е поизкривен. Лятото изръсих почти цяла заплата по шибаната предница.Хиляди благодарности на дежурните от магистрална полиция Благоевград за нещата които направиха нощес в интервала 0.30ч. - 3.00ч., ако не бяха те сега сигурно нямаше да съм пред компа и да се оплаквам.ПРЕГРЪДКА ЖИВОТ!!! Аз пътувам безопасно, а ти?Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
Голямо оплакване: Вече два дни не мога да запаля колата (стилото)...скапаната нафта е станала на боза... (((( Още едно оплакване: На бравата нещо и прескача бендикса и се чудя кога ли и тя няма да запали... ;((((Още едно оплакване: Немога да намеря един читав фризьор в тоя Добрич...вече взех да ставам като храст...Още едно оплакване: Няма свободни стаи никъде за 14-15 февруари...миналата година навсякъде беше празно а сега всичко е фулл...уж криза... Май е на път да се появи нова жена в живота ми ...това би трябвало да е за добро... Хвалене: Довечера пак се очертава да се мятат гюбеци по маситеRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
fihi написа:Оплакване: Марчето е в бокса. Щетите на пръв поглед са:1. Двете предни гуми с джантите(нямат и 10000км.), задните не ги погледнах;2. Предна броня барабар с халогените;3. Задна броня дясната част;4. Задна броня централната част, тази дето пада за да се карат по-дълги неща;5. Забравен триъгълник на магистралата;6. По предницата 100% ще има неща за смяна, но напролет ще знам какви. Колата леко тресе и волана е поизкривен. Лятото изръсих почти цяла заплата по шибаната предница.Хиляди благодарности на дежурните от магистрална полиция Благоевград за нещата които направиха нощес в интервала 0.30ч. - 3.00ч., ако не бяха те сега сигурно нямаше да съм пред компа и да се оплаквам.ПРЕГРЪДКА ЖИВОТ!!! Аз пътувам безопасно, а ти?
Коментар
-
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
fihi написа:Оплакване: Марчето е в бокса. Щетите на пръв поглед са:1. Двете предни гуми с джантите(нямат и 10000км.), задните не ги погледнах;2. Предна броня барабар с халогените;3. Задна броня дясната част;4. Задна броня централната част, тази дето пада за да се карат по-дълги неща;5. Забравен триъгълник на магистралата;6. По предницата 100% ще има неща за смяна, но напролет ще знам какви. Колата леко тресе и волана е поизкривен. Лятото изръсих почти цяла заплата по шибаната предница.Хиляди благодарности на дежурните от магистрална полиция Благоевград за нещата които направиха нощес в интервала 0.30ч. - 3.00ч., ако не бяха те сега сигурно нямаше да съм пред компа и да се оплаквам.ПРЕГРЪДКА ЖИВОТ!!! Аз пътувам безопасно, а ти?FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Immortal написа:kiselo написа:Май е на път да се появи нова жена в живота ми ...това би трябвало да е за добро...Manowar - Татко
Коментар
-
dannybo написа:Какво се е случило, колега fihi? Някой те е ударил на магистралата ли?Manowar - Татко
Коментар
-
fihi написа:Оплакване: Марчето е в бокса. Щетите на пръв поглед са:1. Двете предни гуми с джантите(нямат и 10000км.), задните не ги погледнах;2. Предна броня барабар с халогените;3. Задна броня дясната част;4. Задна броня централната част, тази дето пада за да се карат по-дълги неща;5. Забравен триъгълник на магистралата;6. По предницата 100% ще има неща за смяна, но напролет ще знам какви. Колата леко тресе и волана е поизкривен. Лятото изръсих почти цяла заплата по шибаната предница.Хиляди благодарности на дежурните от магистрална полиция Благоевград за нещата които направиха нощес в интервала 0.30ч. - 3.00ч., ако не бяха те сега сигурно нямаше да съм пред компа и да се оплаквам.ПРЕГРЪДКА ЖИВОТ!!! Аз пътувам безопасно, а ти?FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Искрено се надявам тресенето да е от джантите и да се размина само с броните. А щях да си правя подарък ксенон, чувай ху*о. Джанти имам гуми ще измисля някакви.Manowar - Татко
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар