Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

nnikin_n написа:
    ...имаш ли представа какво става с Ванката?
    Представа имам най-обща, но негово е правото да се похвали или оплаче.

Коментар

Оплаквам се:От няколко дни се мъча да си вкарам в ред харда на компа и заключението е ,че си заминава...След като кача Уиндоуса не иска да го зареди...Първо помислих ,че е от копието на Уина ,ама не...Прави го с различни копия и Уиндоуси...В крайна сметка качих едно ХР на другия хард и всичко тръгна...Кофтито е ,че имах супер много музика на тоя хард...Събирана с години...А цените така скочиха ,че си е е.... м.....Добрата новина е ,че си поръчах 1ТВ за 100 лв. от Англия...
      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

ImmortalРегистриран на: 21 Ное 2004Мнения: 10000

Коментар

Оплакване: Марчето е в бокса. Щетите на пръв поглед са:1. Двете предни гуми с джантите(нямат и 10000км.), задните не ги погледнах;2. Предна броня барабар с халогените;3. Задна броня дясната част;4. Задна броня централната част, тази дето пада за да се карат по-дълги неща;5. Забравен триъгълник на магистралата;6. По предницата 100% ще има неща за смяна, но напролет ще знам какви. Колата леко тресе и волана е поизкривен. Лятото изръсих почти цяла заплата по шибаната предница.Хиляди благодарности на дежурните от магистрална полиция Благоевград за нещата които направиха нощес в интервала 0.30ч. - 3.00ч., ако не бяха те сега сигурно нямаше да съм пред компа и да се оплаквам.ПРЕГРЪДКА ЖИВОТ!!! Аз пътувам безопасно, а ти?
          Manowar - Татко
          Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
          Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
          Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
          Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Хваля се:Новата антена всеки момент ще е при мен!
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Голямо оплакване: Вече два дни не мога да запаля колата (стилото)...скапаната нафта е станала на боза... (((( Още едно оплакване: На бравата нещо и прескача бендикса и се чудя кога ли и тя няма да запали... ;((((Още едно оплакване: Немога да намеря един читав фризьор в тоя Добрич...вече взех да ставам като храст...Още едно оплакване: Няма свободни стаи никъде за 14-15 февруари...миналата година навсякъде беше празно а сега всичко е фулл...уж криза... Май е на път да се появи нова жена в живота ми ...това би трябвало да е за добро... Хвалене: Довечера пак се очертава да се мятат гюбеци по масите
              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
                Май е на път да се появи нова жена в живота ми ...това би трябвало да е за добро...
                Имам собствено мнение по въпроса...Всяко добро от подобен род води след себе си неизброими проблеми П.П. Питай патило

Коментар

fihi написа:
                  Оплакване: Марчето е в бокса. Щетите на пръв поглед са:1. Двете предни гуми с джантите(нямат и 10000км.), задните не ги погледнах;2. Предна броня барабар с халогените;3. Задна броня дясната част;4. Задна броня централната част, тази дето пада за да се карат по-дълги неща;5. Забравен триъгълник на магистралата;6. По предницата 100% ще има неща за смяна, но напролет ще знам какви. Колата леко тресе и волана е поизкривен. Лятото изръсих почти цяла заплата по шибаната предница.Хиляди благодарности на дежурните от магистрална полиция Благоевград за нещата които направиха нощес в интервала 0.30ч. - 3.00ч., ако не бяха те сега сигурно нямаше да съм пред компа и да се оплаквам.ПРЕГРЪДКА ЖИВОТ!!! Аз пътувам безопасно, а ти?
                  Ванка надявам се да си добре, колата-ще я оправиш

Коментар

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

fihi написа:
                    Съжалявам за случилото се , приятелю ! Здрав да си ! Тенекиите кръв не пускат ...
                    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Immortal написа:
                      kiselo написа:
                      Май е на път да се появи нова жена в живота ми ...това би трябвало да е за добро...
                      Имам собствено мнение по въпроса...Всяко добро от подобен род води след себе си неизброими проблеми П.П. Питай патило
                      Не винаги, ама в повечето случаи е така. Демек всяко правило си има изключения.
                      Manowar - Татко

Коментар

Какво се е случило, колега fihi? Някой те е ударил на магистралата ли?
                        преди - TIPO
                        сега - VOLVO XC60

Коментар

dannybo написа:
                          Какво се е случило, колега fihi? Някой те е ударил на магистралата ли?
                          Правих се на пумпал с отскоци и тряс, тряс, тряс в мантинелата(снега до мантинелата, който си беше като камък)"Беше весело" на минус 15 да сменяш гума, колата под наклон, крика се усуква. Абе само за скрита камера. Едва си намерих предния номер. Общо взето като погледна нещата сега, всичко ми мяза на комична ситуация.
                          Manowar - Татко

Коментар

fihi написа:
                            Еееее и ти ли бе Иване?Дано няма проблеми много за тебе разбирам,че си добре.Няма да дойдеш на гости в Стара Загора,ами за Благоевград си тръгнал.Тва шега.Дано няма много разбити неща по колата.
                            FIAT BRAVO 1.6
                            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Искрено се надявам тресенето да е от джантите и да се размина само с броните. А щях да си правя подарък ксенон, чувай ху*о. Джанти имам гуми ще измисля някакви.
                              Manowar - Татко

Коментар

Децата вътре ли бяха? Как са?

Коментар

Working...
                                X