Irka_fihi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
-
nelegalniq написа:Dido_Lyubenov написа:Да се хваля ли, да се оплаквам ли ...Много са ме предупреждаали през последните минутиОсновния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Хваля се: Ще си поръчвам 3 броя screen protector, калъф които може би няма да използвам, но ще се възползвам от зарядното за кола и стойка за телефона за стъклото на прозореца. Всичко от eBay за $10 Хваля се: Мтел ми подариха hands free и зарядно за кола на Самсунг.Оплакване: Зарядното за Самсунг е за модели от преди 6 години
Коментар
-
При нас тече кампания за високи резултати.Хваля се постигнах златен рейтинг.Оплаквам се още една точка и щях да стана с платинен рейтиг ама нищо, следващия път.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Да се похваля-оплача- вече съм с годишна винетка :D Да се оплача- май съм за нов акумулатор...преди малко се прибирам и се зарих в паркинга в опити да прескоча коловоз, в който и джипове не се пробват . Както се очакваше затънах с голям кеф- ни напред, ни назад. След доста опити изпуснах колата да загасне, след това няма палене...дръпна тока даже и на часовника на радиото и не ще да превърти да запали...Дадоха ми ток...Не знам дали е АБ или нещо и стартера се бъзика кат позагрее.... Да се похваля- след малко отивам на кънки . Не съм се качвал от времето, когато бях 50кг.Не ми се мисли колко ще боли сега падането...с тия дърти кокали...
Коментар
-
Хвалба - от днес съм с нов акумулатор Exide Premium 12V 64Ah / 640A - с 3 години гаранция. Без включени консуматори, уреда отчете 10mA . Омръзна ми да се занимавам със стария, като застудя и започна да не "държи" и след често дозареждане. Той пък май се оказа оригиналния - има лепенка, с резка, за гаранция до 2002г. Може и да не е карана колата само с него, от предишния собственик, и да го е сложил като я продава. Аз като я купих, беше без грам ток, заредих го и три години и три месеца карах, без ядове. П.П. Тази вечер ще бъде написано мнение 1 000 000 - общо във форума. Съвсем близо е.
Коментар
-
=Rudi= написа:....П.П. Тази вечер ще бъде написано мнение 1 000 000 - общо във форума. Съвсем близо е.A20DTH ЖТД ама не баш
1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Коментар
-
:D Мчи аз гледам горе брояча - твоето е 999 956 - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?p=999956#999956 :D Не показва ли това, което си мисля?Ред.Хвалба - след час, в 9:13pm - http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...000000#1000000 :P
Коментар
-
Безотговорно отношение към всички пътища.Днес прохода на републиката заледен/стъкло/.Пътя до Габрово също няма грам опесъчен участък.За кво плащаме тези шарени винетки и данъци а?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Immortal написа:Хваля се: Премахнах няколко мнения, които не бяха за тази тема, нито за този раздел, нито за този форум.Надявам се, че колегите няма да се разсърдят или обидят.Не всичко което има две бузи ......... е лице.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар