Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

RoMeO_156_GTA написа:
    Оплаквам се : Вече втори ден не мога да инсталирам електронен подпис на Windows 7 & IE9 Инсталирах какво ли не , какви ли не настройки направих . Прерових всички форуми за някакво решение , на btrust конфигуратора за ie всичко излиза успешно , но направя ли тест на КЕП и все ми дава грешка "capicom" Преинсталирах го десетина пъти и нищо . Повръща ми се от НАП и техните непрестанни глупости , които измислят
    Инсталирай гугъл хром плюс, трябва да работят с него. Явно "програмистите" на НАП още не са в час със новия софтуер Ша ма звиня’ат ма са мноо боси Не знам още ли позват дискети за ДДС-то, ама хората от доста време не произвеждат floppy drive -s и на новите дъна отдавна няма floppy controller -s К’во да си говорим, язък им за дипломите
    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Аз преди като ползвах електронен подпис, държах единия компютър с ХР специално за него. На 7 не успях да го подкарам. Не успяха и тия от "Банксервиз" Ямбол.

Коментар

Това ще да е било бая отдавна, а ?Оплакване - пак ми заръзна задня дясна врата, пак ще чакам 1 седмица, за да я отворя
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Immortal написа:
          Аз преди като ползвах електронен подпис, държах единия компютър с ХР специално за него. На 7 не успях да го подкарам. Не успяха и тия от "Банксервиз" Ямбол.
          Инсталирахме електронни подписи на WIN 7 но с IE 8 32bit, до колкото се сещам. Мам.а му преди 3 месеца беше и не се сещам за подробности. Но със сигурност работят с WIN 7.
          Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Моя си работи без никакъв проблем, на 7-ца, Оплакване измитата ми кола още не се е размразила, похвала чувствам се като тиган
            Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
            (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
            Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

emzo написа:
              Това ще да е било бая отдавна, а ?Оплакване - пак ми заръзна задня дясна врата, пак ще чакам 1 седмица, за да я отворя
              Има няма 2-3 години.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                Инсталирай гугъл хром плюс, трябва да работят с него. Явно "програмистите" на НАП още не са в час със новия софтуер Ша ма звиня’ат ма са мноо боси Не знам още ли позват дискети за ДДС-то, ама хората от доста време не произвеждат floppy drive -s и на новите дъна отдавна няма floppy controller -s К’во да си говорим, язък им за дипломите
                Мерси за съвета , ще пробвам и с него :D В сайта на НАП пише препоръчителна версия IE 9 С Мозила теста може да зарежда часове без резултат Явно никак не са в час , бягали са от часовете А за дискетите - ползват си се поне при нас :D Ходя с по един сак дискети ( по 2 бр , понеже понякога едната не тръгва на техните компютри ) , само единия има CD , а флашки не приемали Аз на моя компютър нямам флопи и трябва да прехвърлям на другия , че да ги запиша Yellow_Flash_Colorz_PDT_38
                Immortal написа:
                Не успяха и тия от "Банксервиз" Ямбол.
                Интересно :D :D :D
                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

emzo написа:
                  Датчика на термостата май ти е замръзнал или е пътник.
                  ще видим напролет Найстина ли се очаква +19 градуса скоро или е само слух
                  Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

Мрън - птичката на щастието очевидно ме е пропуснала, нищо хубаво от 3 месеца насам. Yellow_Flash_Colorz_PDT_41
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплакване:Счупих си антената на радиото ... И още едно:В този кучешки студ се е обледило окачването и все едно карам каруца ...
                      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

kiselo написа:
                        Оплакване, хвалене: Другия месец ще имам атестация от която зависи бъдещото ми професионално развитие...and i`m fuckin nervous...
                        И аз съм така, но вече не ми дреме. Хубавото е, че и ние ще правим атестации на шефовете си. Досега не бях срещала подобно нещо. Явно "баш" шефовете искат да имат обратна връзка.Оплакване - снощи злоупотребих с едно вино...днес е малко тегав ден.Хвалба - подариха ми мноу готини зимни патъчки на Адидас.Оплакване - шефът ми продължава да потвърждава моята теория, че е пендел.Оплакване - онзи ден пътувах 1.30мин. до работа. Падна голямо натискане в автобуса. Поне бях единствената, която отиде навреме на работа.Оплакване - направих си идиотска доза кафе и сърцето ми ако издържи до утре...
                        "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                        Ванга

Коментар

Да се хваля ли, да се оплаквам ли ...Много са ме предупреждаали през последните минути

Коментар

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Dido_Lyubenov написа:
                            Да се хваля ли, да се оплаквам ли ...Много са ме предупреждаали през последните минути
                            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                              Трябва да се чувстваш яко предупреден ...
                              Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                              Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                              Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                                300 ще успееш ли да ги направиш до утре вечер

Коментар

Working...
                                X