RoMeO_156_GTA написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
-
Immortal написа:Аз преди като ползвах електронен подпис, държах единия компютър с ХР специално за него. На 7 не успях да го подкарам. Не успяха и тия от "Банксервиз" Ямбол.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Инсталирай гугъл хром плюс, трябва да работят с него. Явно "програмистите" на НАП още не са в час със новия софтуер Ша ма звиня’ат ма са мноо боси Не знам още ли позват дискети за ДДС-то, ама хората от доста време не произвеждат floppy drive -s и на новите дъна отдавна няма floppy controller -s К’во да си говорим, язък им за дипломитеImmortal написа:Не успяха и тия от "Банксервиз" Ямбол.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
kiselo написа:Оплакване, хвалене: Другия месец ще имам атестация от която зависи бъдещото ми професионално развитие...and i`m fuckin nervous..."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар