Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Всъщност, като чета, какво е положението в страната ..... тука си е Рай у Зарата - хвалба.
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Вчера започна да вали ама слабо гледаш пътя мокър обаче като стъпихме на шосето не може да стоиш на краката си толкова се хлъзга и сеа вали един сняг на ново,от долу лед отгоре сняг даже още не са започнали да чистят този район направо не ми се мисли,след нас двама са се ударили челно заради пътя пак....

Коментар

Оплакване - снега ми събори кората под ДВГ, свга е в багажника Времето е противно, а трябва да излизам Си е... мамата без работа - няма кинти !Хвалба - няма к’во.
        Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Хвалба - този уикенд приех първия си гост от Couchsurfing - американец, пътуващ по света - дойде от Турция и заминава за Румъния, след България. Прекарахме си супер 3 дни (и вчера вкл.).Днес го изпратих за Варна.Оплакване - вятърът снощи беше ужасяващ. Сутринта пред къщи имаше нападали жици от електропроводите, токът беше спрял през нощта. На всичко отгоре свърши газа на газовата печка...Обадихме се на EVN, записаха сигнала, казаха че ще пратят екип да оправи кабелите, и само след 30 минути включиха тока, идиотите, без да са оправили нищо... може да пострада някой човек или животно. Добре че все пак издърпах жиците само от едната страна на улицата, щото я пресичаха...В Ямбол улицата към гарата е затворена от падналия напреки на улицата метален покрив на близкия авто-сервиз. Пратих снимките в няколко новинарски сайта и телевизии, все още никъде не са ги пуснали...за сметка на това пускат снимки, как в снега никой не бил паркирал на местата за инвалиди...Баси и новината!!!![/img]

Коментар

,,Бу’’ - то запали веднагически
            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Хваля се: Рядко готвя, но сега си направих страхотни шишчета.Хваля се: Сам ще си ги ям.Оплаквам се: Окадих стаята!

Коментар

Оплакване - Голям вятър и вали сняг.Иска ми се покарам малко колата си ама НЕ МОГА .Оплакване 2 - адски ме сърби ръката а не мога да я почеша.Хвалба за сега няма.
                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

sharpradi написа:
                  Оплакване - Голям вятър и вали сняг.Иска ми се покарам малко колата си ама НЕ МОГА .Оплакване 2 - адски ме сърби ръката а не мога да я почеша.Хвалба за сега няма.
                  Т’ва, че те сърби е убууууу! Значи се оправя. Баба ми така казваше. И е мнооооооо права в думите си.
                  Manowar - Татко
                  Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                  Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                  Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                  Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

sharpradi написа:
                    Вземи един шиш и вкарай под гипса. На вън е като пързалка, кучето не можа да изкачи стълбите на 4 крака, какво остава за хората на 2 крака. Няма излизане, докато не се поразтопи малко.
                    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

от студа ми светна чека ето и грешките п.п. бахти и снега ,бахти и навяването
                      Прикачени файлове
                      Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

Датчика на термостата май ти е замръзнал или е пътник.
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплаквам се : Вече втори ден не мога да инсталирам електронен подпис на Windows 7 & IE9 Инсталирах какво ли не , какви ли не настройки направих . Прерових всички форуми за някакво решение , на btrust конфигуратора за ie всичко излиза успешно , но направя ли тест на КЕП и все ми дава грешка "capicom" Преинсталирах го десетина пъти и нищо . Повръща ми се от НАП и техните непрестанни глупости , които измислят
                          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

ele написа:
                            sharpradi написа:
                            Вземи един шиш и вкарай под гипса. На вън е като пързалка, кучето не можа да изкачи стълбите на 4 крака, какво остава за хората на 2 крака. Няма излизане, докато не се поразтопи малко.
                            ele не съм гипсиран. А съм бинтован.Ванка , това което ти е казала баба ти е много вярно.
                            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Re: Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Румен_Хинчев написа:
                              Малий ...идущата седмица трябва на връщане от Турция през ,, на Странджа баир гората ’’ да минавам ...
                              За да се върнеш от Турция, първо трябва да идеш там, а ми се струва, че няма как. Всички КПП-та май са затворени.

Коментар

Трябва да ги отворят , бе човеко ! Тая зима няма да трае вечно я ...
                                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Working...
                                X