Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба: Идвете ми коли Пунто и Брава ЖТД запалиха при -10 безпроблемно.Оплакване: Добре е, че Бравата запали ама не мръдна от мястото си - за трети пореден ден и бяха замръзнали скоростите.Оплакване2: Вярно е, че Пунтото запали с новия си акумулатор, но вече съм наясно че съм се прецакал с него. На първа зима е, а държи ток само 10-тина дни. Според обслужващия сервиз е в пълна изправност - просто толкова си може...
    Peugeot 301
    Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Преди малко останах без зъб, и още НЕЩО!
      Manowar - Татко
      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Оплакване: Днес братлето ми sharpradi си счупи ръката точно пред работата сиОплакване: Ще го оперират, ама не казват кога докитатаОплакване: Страхотен подарък за рождения ден на майка ниХвалба-няма

Коментар

Sandra написа:
          Оплакване: Днес братлето ми sharpradi си счупи ръката точно пред работата сиОплакване: Ще го оперират, ама не казват кога докитатаОплакване: Страхотен подарък за рождения ден на майка ниХвалба-няма
          Много гадно, дано се възстанови по-бързо.
          Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Оплакванеее ... - и зарядното на лаптопа е вече на "операционната маса" Ега ти и каръщината !
            Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
              Оплакванеее ... - и зарядното на лаптопа е вече на "операционната маса" Ега ти и каръщината !
              Какво правиш ти бе човек, като стоиш без работа (както и аз де), изпотроши покъщнината...
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Sandra написа:
                Горкичкия ...да се оправя !!!Стискаме палци !
                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Случват се такива неща, всичко ще е наред, не се притеснявай.Много мразя да ме лъжат, особено когато съм показал, че знам истината. Още по гадното е, че не му е за първи път на човека. Това да се счита за оплакване. Което ме подсеща за следния израз,"Онова, което се е случило веднъж, може никога повече да не се случи. Но всичко, което се е случило два пъти със сигурност ще се случи трети път"и ми става още по Шибано.
                  Manowar - Татко
                  Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                  Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                  Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                  Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

batproho написа:
                    Dido_Lyubenov написа:
                    Какво правиш ти бе човек, като стоиш без работа (както и аз де), изпотроши покъщнината...
                    Само с акумулатора съм имал пряк досег Другите неща като се скапаха, дори не бях в същата стая :D Че и работа няма ...Майната му, тея неща се оправят ! Карай да е весело, пък ако не е ще си го направим По кило и канче, па ако ще и шльокавица да е ...
                    Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                      batproho написа:
                      Dido_Lyubenov написа:
                      Само с акумулатора съм имал пряк досег Другите неща като се скапаха, дори не бях в същата стая :D Че и работа няма ...Майната му, тея неща се оправят ! Карай да е весело, пък ако не е ще си го направим По кило и канче, па ако ще и шльокавица да е ...
                      То какво му остава друго на бедния човек
                      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Оплакване;Замина гарнитурата на главата Хвалба;Вартбурга при -12 запали от втория път при положение че на първото забравих да дръпна смукача как да не си го обичам
                        Прикачени файлове

Коментар

хвалба - измъкнах колата от една преспа на паркингаоплакване - набих я в още по голяма, и утре трябва да рина сняг и да слагам вериги

Коментар

Irka_fihi написа:
                            coolboby написа:
                            Станах чичооооооооооооо
                            Aй, чиститу! Някой ден да се похвалиш, че си станал татко! :
                            Ти и ти стоиш, стоиш, та кажеш на магарето чуш!

Коментар

Да се оплача- до 03.02.2012 трябва да съм приключил една задачка, дето вече 3-та седмица не мога да почна...Задачката изисква поне две седмици работа, как ще успея- сега ще мисля. Че даже и нареждане се получи, че и събота и неделя да се работи, ако се наложи. За мен не е вариант това- в събота и неделя съм на Добринище- това да се чете като хвалба(ако не кисна в офиса да работя).Оплакване- имам толкова лед около гумите, че всяка маневра е съпроводена с неприятно стържене...махане няма.

Коментар

да се оплача - снощи ми замръзна единия щранг на парното - за бойлерите - някъде горе на тавана... уж изалоция има...миналата година пак по едно време замръзна, щото го бях спрял през ноща да не хаби топлото да върти през него. сега го бях пуснал лекичко, но и това не помогна... баси студа, баси вятъра...второ оплакване - от вчера съм бащата-майка - щерките са болни и двете и ме правят крив...
                                Fiat Punto 1.1-Синята птица
                                Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                                Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Working...
                                X