Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалене днес и двата звяра при -10.5С запалиха без никакъв проблем напук на няколкото комшии с бензинови колици които се тюхкаха и пръскаха с разни магии под капаците...така и не успяха да запалят...Оплакване: Естествено на цялата ми радост че колата (стилото) запали без проблем и ме отведе до работа в 30см сняг...му изгоря едната крушка на късите...направо ми прилоша...като знам как се сменят...и то точно тази пред акумолатора...отврат ама шанс..пълно щастие нямало...
    Прикачени файлове
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Хвалба - разходка до Майна СитиХвалба2 - оборудвахме вуйчото на Попаров с нова Либра - 1.9 жтд105, уникално запазена кола с екстрички, чак се очудвам, че още има такива на пазара.Хвалба3 - заранта стъргах 1 час ябълки, ама какъв щрудел съм спретнал не е истина, облизах си пръстите.оплакване - нямааааааа, живота е гаден, но винаги може да бъде и по-гаден
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

И аз да се похваля:Оборудвахме вуйчо ми с перфектна Либра баналния сив цвят,но както каза Емо доста запазена и с всички екстри без ASR,ESP.Много е доволен на 7-мото небе е.Мина и той в отбора на силните ЖТД-та.Мене ми стана тъпо,че мойта няма БОСЕ вече.
        FIAT BRAVO 1.6
        FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Хваля се: Ще се минава към X Drive или Quattro скоро ми се струва

Коментар

popara801 написа:
            И аз да се похваля:Оборудвахме вуйчо ми с перфектна Либра баналния сив цвят,но както каза Емо доста запазена и с всички екстри без ASR,ISP.Много е доволен на 7-мото небе е.Мина и той в отбора на силните ЖТД-та.Мене ми стана тъпо,че мойта няма БОСЕ вече.
            Ще ти монтираме бе, двигатели сменяме, едно БОСЕ ли ще ни се опре.ХвалбЪ - ша се полива Либрата
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ай наздраве за Вуйчовата ЛибраДнес за най голямо съжаление си отиде гарнитурата на главата на Фифи.
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Хвалба : пристигнах в РусеОплакване: пътуването не беше от най - приятните. На 10 км от Велико Търново динамото спря да зарежда и Типичко умря.Специални благодарности на Убой, Ирфан и Джак Даниълс за бързата помощ.
                Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Хвалба - чекам гости от другия край на България, дано утре да е отворен Хаинбоаза, че аз ще го отнеса
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                    Хвалба - чекам гости от другия край на България, дано утре да е отворен Хаинбоаза, че аз ще го отнеса
                    Още вчера беше отворен и за коли и за камиони Оплакване: Нещо с неограничения интернет на телефона батерията му започна да пада за 5-6 часа...Хвалба: Да имаш неограничен интернет на телефона е мноооо яко
                    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Станах чичооооооооооооо

Коментар

coolboby написа:
                        Станах чичооооооооооооо
                        Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                        Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                        Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Честито , чиче !!!
                          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Хвалба - взех си оригинален радиатор за парното на много ниска цена.Оплакване - цял ден го сменях и още не съм сглобил всичко.Хвалба - става яко жега за норматив.Оплакване - започна по бавно да загрява и на ниските обороти я охлаждам до 75*С

Коментар

kiselo написа:
                              Хвалене днес и двата звяра при -10.5С запалиха без никакъв проблем напук на няколкото комшии с бензинови колици които се тюхкаха и пръскаха с разни магии под капаците...така и не успяха да запалят...Оплакване: Естествено на цялата ми радост че колата (стилото) запали без проблем и ме отведе до работа в 30см сняг...му изгоря едната крушка на късите...направо ми прилоша...като знам как се сменят...и то точно тази пред акумолатора...отврат ама шанс..пълно щастие нямало...
                              Преди малко запалих на -14 със зверски запушените ми дюзи на бензиновото браво, нооооо хич не съм изненадан. Либрока малко ме е страх да го пробвам, но преди да легна ще се пробвам.
                              Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                              Fiat Bravo'97 1,6 16v
                              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Хвалба - гостите дойдоха, Наздраве.Шефе ако четеш, утре ще дойда по обед на работа
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X