Хвалене днес и двата звяра при -10.5С запалиха без никакъв проблем напук на няколкото комшии с бензинови колици които се тюхкаха и пръскаха с разни магии под капаците...така и не успяха да запалят...Оплакване: Естествено на цялата ми радост че колата (стилото) запали без проблем и ме отведе до работа в 30см сняг...му изгоря едната крушка на късите...направо ми прилоша...като знам как се сменят...и то точно тази пред акумолатора...отврат ама шанс..пълно щастие нямало...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хвалба - разходка до Майна СитиХвалба2 - оборудвахме вуйчото на Попаров с нова Либра - 1.9 жтд105, уникално запазена кола с екстрички, чак се очудвам, че още има такива на пазара.Хвалба3 - заранта стъргах 1 час ябълки, ама какъв щрудел съм спретнал не е истина, облизах си пръстите.оплакване - нямааааааа, живота е гаден, но винаги може да бъде и по-гаденF9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
И аз да се похваля:Оборудвахме вуйчо ми с перфектна Либра баналния сив цвят,но както каза Емо доста запазена и с всички екстри без ASR,ESP.Много е доволен на 7-мото небе е.Мина и той в отбора на силните ЖТД-та.Мене ми стана тъпо,че мойта няма БОСЕ вече.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:И аз да се похваля:Оборудвахме вуйчо ми с перфектна Либра баналния сив цвят,но както каза Емо доста запазена и с всички екстри без ASR,ISP.Много е доволен на 7-мото небе е.Мина и той в отбора на силните ЖТД-та.Мене ми стана тъпо,че мойта няма БОСЕ вече.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Хвалба : пристигнах в РусеОплакване: пътуването не беше от най - приятните. На 10 км от Велико Търново динамото спря да зарежда и Типичко умря.Специални благодарности на Убой, Ирфан и Джак Даниълс за бързата помощ.Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
emzo написа:Хвалба - чекам гости от другия край на България, дано утре да е отворен Хаинбоаза, че аз ще го отнесаRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
kiselo написа:Хвалене днес и двата звяра при -10.5С запалиха без никакъв проблем напук на няколкото комшии с бензинови колици които се тюхкаха и пръскаха с разни магии под капаците...така и не успяха да запалят...Оплакване: Естествено на цялата ми радост че колата (стилото) запали без проблем и ме отведе до работа в 30см сняг...му изгоря едната крушка на късите...направо ми прилоша...като знам как се сменят...и то точно тази пред акумолатора...отврат ама шанс..пълно щастие нямало...Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар