ilkor написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
-
avvasilev написа:emzo написа:Оплакване - ходих да зареждам нафтичка на Еко, беше яко лед, изтърсих се като тюлен, много лошо си ударих коляното, сега компреси, мазила ....
Коментар
-
Immortal написа:avvasilev написа:emzo написа:Оплакване - ходих да зареждам нафтичка на Еко, беше яко лед, изтърсих се като тюлен, много лошо си ударих коляното, сега компреси, мазила ....FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Оплакване : За първи път в живота си се боря ВТОРИ ден с един телевизор, на всичко отгоре е моя и не мога да му надвия. Ба си и каръщината !!!Хвалба : Пих една ракия, да не го мисля повече днес :D И утре е ден !Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:Оплакване : За първи път в живота си се боря ВТОРИ ден с един телевизор, на всичко отгоре е моя и не мога да му надвия. Ба си и каръщината !!!Хвалба : Пих една ракия, да не го мисля повече днес :D И утре е ден !FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
На Илко - честита кола, със здраве да си я караш!На Радо - честита нова работа, да станеш шеф съвсем скоро! На Слави - Славчо, кака, от мен да знаеш, боцкането оправя всичко! Шегата настрана - радвам се, че са те оправили (инжекциите, де ) Хвалба/оплакване - 4 почивни дни, считано от днес!Хвалба/оплакване - толкова съм отслабнала, че ...Хвалба - "любимата" ми колежка подаде молба за напускане. А дано подаде молба и колегата, дето все ме тъпче с шоколад! Хвалба - онзи ден направих 1200 повторения на степера. Нямам мускулна треска.Оплакване - направиха ми забележка от централния офис (видели ме на камерите). Баси недалновидните хора, аз тествам продуктите в магазина, за да знам какво да препоръчвам на клиентите, а те...(Косьо, ти това нали не го четеш? )"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Re: Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Румен_Хинчев написа:Топал Андро и Топал Емо ....вземайте болнични и плющете кот’искате Наздраве !Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Оплакване: Вчера вечерта след насъбрала се преспа при подкалника която грижливо бях изчистил предварително, на един завой ми се откъсна десния праг Сега се чудя с какво да го залепя че го бях хванал с по 1 рапитка от двете страни и точно там се е откъснал. Мисля си да сваля и другия и да ги свалям зиматаBravo 2.0 Multijet 165 2009
Коментар
-
Хвалба- Днес е Петък вечер и ми е гот, следват 2 почивни дни!Хвалба - Неусетно мина времето и другата седмица ще трябва да вземам 1-ва заплата. Оплакване- Вече повече от месец нямам служебен Автомобил! не ми се беше случвало от 2005 год.Хвалба- може би другата или по-другата седмица ще имам служебен автомобил,било то и Дачия!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар