Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ilkor написа:
    След като продадох Фиата си купих Либра ... от най-големите
    Е честито да си я караш със здраве.Голем кеф е,а?Луксозен Фиат си е все пак.А вчера как се тюхкахме,че ни я отне под носа.Отиваме направо на място да я купуваме и оня вика Ами преди половин час я отнесоха.Замина за КАТ.После и за капак ни заваля мокрия сняг около 12 наобяд и се отказахме да гледаме друга.Здраве да е не се оплаквам.Ще намерим друга.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

avvasilev написа:
      emzo написа:
      Оплакване - ходих да зареждам нафтичка на Еко, беше яко лед, изтърсих се като тюлен, много лошо си ударих коляното, сега компреси, мазила ....
      И аз се хлъзнах, нещо изхрущя в коляното ... и сега съм куц!Боли, м***а му!
      Аз за това като има лед и сняг - от колата не слизам

Коментар

Immortal написа:
        avvasilev написа:
        emzo написа:
        Оплакване - ходих да зареждам нафтичка на Еко, беше яко лед, изтърсих се като тюлен, много лошо си ударих коляното, сега компреси, мазила ....
        И аз се хлъзнах, нещо изхрущя в коляното ... и сега съм куц!Боли, м***а му!
        Аз за това като има лед и сняг - от колата не слизам
        На кревата как я качваш , бре ?
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Оплакване : За първи път в живота си се боря ВТОРИ ден с един телевизор, на всичко отгоре е моя и не мога да му надвия. Ба си и каръщината !!!Хвалба : Пих една ракия, да не го мисля повече днес :D И утре е ден !
          Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
            Оплакване : За първи път в живота си се боря ВТОРИ ден с един телевизор, на всичко отгоре е моя и не мога да му надвия. Ба си и каръщината !!!Хвалба : Пих една ракия, да не го мисля повече днес :D И утре е ден !
            А тъй ...!
            FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
            FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Да се похваля с новите 15-ки. :D
              Прикачени файлове
              НЕ Е ВАЖНО КАКВА Е КОЛАТА, А КОЛКО Е ПРАЗНА ГЛАВАТА!!!

Коментар

На Илко - честита кола, със здраве да си я караш!На Радо - честита нова работа, да станеш шеф съвсем скоро! На Слави - Славчо, кака, от мен да знаеш, боцкането оправя всичко! Шегата настрана - радвам се, че са те оправили (инжекциите, де ) Хвалба/оплакване - 4 почивни дни, считано от днес!Хвалба/оплакване - толкова съм отслабнала, че ...Хвалба - "любимата" ми колежка подаде молба за напускане. А дано подаде молба и колегата, дето все ме тъпче с шоколад! Хвалба - онзи ден направих 1200 повторения на степера. Нямам мускулна треска.Оплакване - направиха ми забележка от централния офис (видели ме на камерите). Баси недалновидните хора, аз тествам продуктите в магазина, за да знам какво да препоръчвам на клиентите, а те...(Косьо, ти това нали не го четеш? )
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Re: Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Румен_Хинчев написа:
                  Топал Андро и Топал Емо ....вземайте болнични и плющете кот’искате Наздраве !
                  На инжекции и на работа, медокама и демерола вършат чудеса
                  Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
                  (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
                  Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

Днес Джоя (кучето ми) има рожден ден и става на точно 1 годинка!

Коментар

УжасТ! Торта поръча ли й? А парти-изненада? Ще поканиш ли други кучки от махалата? Славчо, кротко с демерола, да не станеш като Джако... Хвалба - чакам обаждане от приятел за ранде ву, ама като го знам колко е сериозен...
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                        УжасТ! Торта поръча ли й? А парти-изненада? Ще поканиш ли други кучки от махалата?
                        Торта не, но ще й взема цял чувал с бисквити... и без това предните свършиха.И да, ще поканя на моя комшия кучката, да си поиграят двете (и без това почти всяка вечер си играят)

Коментар

Оплакване: Вчера вечерта ми вдигнаха колата. До момента 33 лв. назад + бонус акт
                          Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                          Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                          Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Оплакване: Вчера вечерта след насъбрала се преспа при подкалника която грижливо бях изчистил предварително, на един завой ми се откъсна десния праг Сега се чудя с какво да го залепя че го бях хванал с по 1 рапитка от двете страни и точно там се е откъснал. Мисля си да сваля и другия и да ги свалям зимата
                            Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

Хвалба- Днес е Петък вечер и ми е гот, следват 2 почивни дни!Хвалба - Неусетно мина времето и другата седмица ще трябва да вземам 1-ва заплата. Оплакване- Вече повече от месец нямам служебен Автомобил! не ми се беше случвало от 2005 год.Хвалба- може би другата или по-другата седмица ще имам служебен автомобил,било то и Дачия!

Коментар

Хвалба: Мина дългоочакван здравословен преглед, за щастие всичко е наред :D.
                                Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Working...
                                X