Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честито Илко :D . Със здраве да си я караш, и да те слуша. Дай снимки, че до неделната среща има бая време.
    00' Bravo 105 JTD

Коментар

ilkor написа:
      След като продадох Фиата си купих Либра ... от най-големите
      Еми честито, както се казва човек дори и добре да живее му се налага да си купи комби , ако не вярваш питай Попаров И аз търся но само прасе-мобили намирам.Каква е Либрата, и на кви пари я взе?
      Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
      (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
      Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

1.8 , сива, много добра бройка, не и бяха връщани километрите
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

ilkor написа:
          Честита да ти е!Дано никога не я застигат премеждията на Браво-то.Искаме снимкииии.
          FIAT FORUM BULGARIA
          Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Ха сега разбрах ... аз гледах обявите и тоя почна да сваля цената и викам айде да ходя преди някой да я отнесе.Там имаше още няколко все дизелови ... и бяха по зле.А бравото ме кара 7 години и ако не бях я ударил нямаше и сега да я продам ...И мотора се каза железен ...

Коментар

Слизам да чистя Сеата и понеже предните врати замръзват ,влязох през задните ,пресегнах се и запалих...Пуснах парното да духа ,че да се размразят вратите и излязох да чистя снега...Както си чистех и виждам как вратите се заключват...Колата работи заключена ,а аз седя вънка...Счупих си едната чистачка и стъргалката за лед...А ,да...20 кинта назад ,за да я отключи ключар...Ако знаех ,че толкова елеминтарно се отключва щях сам да я отворя...И на всичкото отгоре се имаше за голямата работа...Сами решете дали е оплакване или хвалба...
              Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
              Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

ilkor написа:
                Честито! И искаме снимки . Или поне линк в мобиле, ако още стои обявата.
                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Честито , Илко !
                  FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                  FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Честито

Коментар

Predatorsi написа:
                      Слизам да чистя Сеата и понеже предните врати замръзват ,влязох през задните ,пресегнах се и запалих...Пуснах парното да духа ,че да се размразят вратите и излязох да чистя снега...Както си чистех и виждам как вратите се заключват...Колата работи заключена ,а аз седя вънка...Счупих си едната чистачка и стъргалката за лед...А ,да...20 кинта назад ,за да я отключи ключар...Ако знаех ,че толкова елеминтарно се отключва щях сам да я отворя...И на всичкото отгоре се имаше за голямата работа...Сами решете дали е оплакване или хвалба...
                      E, добре де...нали си у дома, нямаш ли 2-ри ключ?И честито на колегата за новата придобивка. Да се похваля, че и аз съм се ориентирал към един дизелов модел на Ланчия, но като оплакване е доста високата цена на поддръжка и за сега само си го сънувам
                      SKODA 105L '78
                      PUNTO 1.2 MPI ELX '94
                      FIAT 126p '89
                      TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
                      GRANDE PUNTO 1.2 '06

Коментар

Оплакване - ходих да зареждам нафтичка на Еко, беше яко лед, изтърсих се като тюлен, много лошо си ударих коляното, сега компреси, мазила ....
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                          Оплакване - ходих да зареждам нафтичка на Еко, беше яко лед, изтърсих се като тюлен, много лошо си ударих коляното, сега компреси, мазила ....
                          Ти пък сега, вземи се пребий заради една скапана нафта
                          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

emzo написа:
                            И аз се хлъзнах, нещо изхрущя в коляното ... и сега съм куц!Боли, м***а му!
                            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Оплакване - добре дошъл в отбора Андро !На куците
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Топал Андро и Топал Емо ....вземайте болнични и плющете кот’искате Наздраве !
                                FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                                FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Working...
                                X