Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплакване - скъсах заден аморт.хвалба - на служебната кола
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Аз ти казах - радвай се, че е само амортисьора ... обикновено губят заден мост Опелите
      I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

И аз преди време скъсах по същия начин на един служебен Форд, че на всичко отгоре бях качил един полицай на стоп ... познайте как се шашна като се раздънча тоя амортисьор. Като се прибрах го заварихме и така си смени собственика машинката.
        Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

avvasilev написа:
          Не знам за хвалене ли е, за оплакване ли - малкия дивак тръгна на детска ясла!
          Откъдето и да го погледнеш - си е за хвалене! Надя сега ще се роди. Да живеЙ, живеЙ трудът! Оплакване - разболявам се.И аз не знам хвалба или оплакване е, ама пак ще се правя на Иван Звездев. Да взема да спретна един готварски кур(с) за начинаещи, поне да изкарвам по някой лев допълнително.
          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
          Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
            avvasilev написа:
            Откъдето и да го погледнеш - си е за хвалене! Надя сега ще се роди. Да живеЙ, живеЙ трудът!
            Имах предвид, че одъртЕх, Ирка!
            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Оплакване, - осадих се, прищипах нерви между 5 и 6 прешлен на гръбнака, БОЛИИИИИИИИИИИ много БОЛИ. Сутринта ми заковаха три инжекции, и така всяка сутрин ще се бодем по три пъти. Хвалба- днес почти изпълних търговския си план в три направления.
              Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
              (\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
              Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.

Коментар

avvasilev написа:
                Irka_fihi написа:
                avvasilev написа:
                Откъдето и да го погледнеш - си е за хвалене! Надя сега ще се роди. Да живеЙ, живеЙ трудът!
                Стига рива, бе, ти ко искаш, да си "Вечно млад" кат’ Смел Гипсов? Ако това ще те успокои, докато се усетиш, ще тръгне и на училище! Искаш, не искаш, животът си върви, Андроооооо! Отвори си една бира и си гледай кефа! Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                  avvasilev написа:
                  Irka_fihi написа:
                  avvasilev написа:
                  Стига рива, бе, ти ко искаш, да си "Вечно млад" кат’ Смел Гипсов? Ако това ще те успокои, докато се усетиш, ще тръгне и на училище! Искаш, не искаш, животът си върви, Андроооооо! Отвори си една бира и си гледай кефа! Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
                  Малее и аз одъртявам :D Моя юнак също тръгва на ясла.
                  Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
                  Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!

Коментар

Ееее! Моят/а още като не се е родил/а - значи съм най-млад от всички ви

Коментар

Ти нали си безсмъртен, все млад седиш :DХвалба - купих 2 аморт. ITN за Астричката, колкото изкарат, за 68лв двата .... толкоз п.с. шефа се ослушва за смяната в сервиз обаче
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                        Ти нали си безсмъртен, все млад седиш :DХвалба - купих 2 аморт. ITN за Астричката, колкото изкарат, за 68лв двата .... толкоз п.с. шефа се ослушва за смяната в сервиз обаче
                        Вдигай я на крика и после му представи сметката А на Безсмъртния му пожелавам от все сърце да му дойдат на главата две-три чавета

Коментар

Оплакване - и аз си имам у нас едно 68 годишно детенце! Вчера ходихме да му купуваме нова играчка - навигация! Не се смейте! Нашия първоначално се беше забил в офис емтел и си харесал един таблет и ми вика: "Таз навигация си харесах? Какво ще кажеш? Виж каква е голяма" То, сега да плача ли да се смея ли? Незнам! Викам му: "Тате, това е... таблет, не е навигация" Естествено, че не ме разбра какво е точно туй нещо, ама му хареса големия екран на "навигацията". Както и да е - паля колата, качвам го и отиваме на технополис да изберем, като моята навигация. Като влязохме в магазина - ама все едно малко дете пускам в магазин за играчки! Най-много обаче ме учуди - по едно време, некви дърти баба и дядо идват до наредените навигации и ама все едно хляб ще си купуват, а не навигация - викат на служителите: "Тоз гармин искаме!" - взеха го и заминаха! Аз не харесах нищо - едвам го изкарах от там - айде паля колата и към техномаркет да видим там какво има. Пак същата работа - изтървах го за малко от поглед и се скри между играчките! По едно време го гледам - нашия застанал пред един голям телевизор и си гледа! Викам: "Тате, айде да ходим при навигациите!" и той, някакъв, ама зяпа телевизора и ми вика" "Живко, гледай какъв голям телевизор са направили!" Айде дърпам го при навигациите, че служителите припират, че ще затварят. Добре, че беше Краси да удари едно рамо с инструкции, за да изберем нави и добре, че вече затваряха, иначе не ни мърдаше цял ден да разглеждаме... Ааааа и хвалба - такава тишина и спокойствие е - нашият чете инструкцията и се учи да работи с навигацията!

Коментар

Ма..... им eOFF-ска, такъв гаден токов удар имаше преди 5 минути, ресна компа, добре че оживя, ама ТВ -то ми издумка Да им се връща даноооооооооооооооооо !!!
                            Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                              Ма..... им eOFF-ска, такъв гаден токов удар имаше преди 5 минути, ресна компа, добре че оживя, ама ТВ -то ми издумка Да им се връща даноооооооооооооооооо !!!
                              И в студентските общежития "премигна" тока(лампите за много кратко време) , ама аз съм с лаптоп и явно нямам нищо засегнато щом си работи без проблем.

Коментар

Това че си с лаптоп не те спасява,освен ако не си извън ел. мрежата.Моя взе да чатка като счупен касетофон след като преди 2 дена имахме токов удар.Звука му се чува от дясно на "мишката"муОплакване

Коментар

Working...
                                X