Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба : Сутринта при назе беше -5 и като вратнах ключа да запаля,"синята лавина" запали все едно навън беше +25 градуса
    Bravo 2.0 Multijet 165 2009

Коментар

danzel-jtd написа:
      Хвалба : Сутринта при назе беше -5 и като вратнах ключа да запаля,"синята лавина" запали все едно навън беше +25 градуса
      евах аз тез печки ако на жега от -5 ще се радваш, че е запалила. Дай да видим какво става на -25, тогава е истината. Хубаво, че си имам и бензинка за студените сутрини :D
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
        danzel-jtd написа:
        евах аз тез печки ако на жега от -5 ще се радваш, че е запалила. Дай да видим какво става на -25, тогава е истината. Хубаво, че си имам и бензинка за студените сутрини :D
        Хехе, ама съм спокоен, Акумулатор на 2 зими (години) 4 нови свещи и колата на течение цяла нощ Прикючение е всяка сутрин докато вляза в колата,щото пустите уплатнения само залепват а с кво ли несам ги мазал

Коментар

danzel-jtd написа:
          pakumba написа:
          danzel-jtd написа:
          Хехе, ама съм спокоен, Акумулатор на 2 зими (години) 4 нови свещи и колата на течение цяла нощ Прикючение е всяка сутрин докато вляза в колата,щото пустите уплатнения само залепват а с кво ли несам ги мазал
          Изчисти ги с препарат за прозорци хубаво и парцалче. Като изсухнат ги намажи с глицерин от аптеката. С 2 мазания /второто профилактично/ на зима никога за 3 години не са ми залепнали уплътненията /откакто ги мажа де/
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
            danzel-jtd написа:
            pakumba написа:
            danzel-jtd написа:
            Изчисти ги с препарат за прозорци хубаво и парцалче. Като изсухнат ги намажи с глицерин от аптеката. С 2 мазания /второто профилактично/ на зима никога за 3 години не са ми залепнали уплътненията /откакто ги мажа де/
            леле кво търкане сам му удрял с всякакви препарати,дори и течен парафин от който съм наи-доволен

Коментар

хвалба: преди броени минути сипах MTC Polytron
              Прикачени файлове

Коментар

Дай 10лв :D

Коментар

я верно "Пари Няма" изварни поглед

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                    nai7412 написа:
                    Дали след всеки рестарт на машинката ми не съм със друг IP адрес,знам ли взема да пробвам.
                    Браточка, що не вземеш да се спреш ? Има си начини да те баннат така че да трябва да си смениш населеното място, за да влезеш във форума, ама ще направиш мръсно и на други хора.
                    Няма как да стане колега,седя си у нас и ми е кеф да си влизам със каквото си име си искам,и никой не може да ме спре.До модераторите,айде малко работа да ви създам да не скучаете.хахахахаха

Коментар

doberman7412 написа:
                      Dido_Lyubenov написа:
                      nai7412 написа:
                      Дали след всеки рестарт на машинката ми не съм със друг IP адрес,знам ли взема да пробвам.
                      Браточка, що не вземеш да се спреш ? Има си начини да те баннат така че да трябва да си смениш населеното място, за да влезеш във форума, ама ще направиш мръсно и на други хора.
                      Няма как да стане колега,седя си у нас и ми е кеф да си влизам със каквото си име си искам,и никой не може да ме спре.До модераторите,айде малко работа да ви създам да не скучаете.хахахахаха
                      Има, има, вервай ми 10 години с интернет се занимавам, вервай ми има Айде няма да казвам как се прави.
                      Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Хвалене: Тъкмо се прибирам от работа...карах първата си нощна смяна... Оплакване: След 4 часа съм на лекар...А довечера съм пак нощна...Хвалене: Някой писа как му палела колицата. И аз съм доволен стилото и при -10 тази зима запали от раз.
                        Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                        BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                        BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Оплакване - мразя зимата, вечно ми е студено, енергийните нива падат на минимум, няма настроение, всяка зима се ошишквам без изключение Хвалба - взех се навреме в ръце, кантара показа 76кг таз заран Ще се мъча до 73 и ще ги поддържам.
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Не знам за хвалене ли е, за оплакване ли - малкия дивак тръгна на детска ясла!
                            I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!

Коментар

Хвалба - подадох документите си за работа и от утре ме викат за 1 месец изпитален да работя. :D :D :D
                              първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                              Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                              Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

sharpradi написа:
                                Хвалба - подадох документите си за работа и от утре ме викат за 1 месец изпитален да работя. :D :D :D
                                Супер , много се радвам!
                                Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                                Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Working...
                                X