Ейй тоз безсмъртния е голяма работа,ама хахахахахаВсеки ден ще си правя нов акаунт и ще си драскам колкото си искам,малко работа за беЗсмъртния да не се отпуска,че не се знае.То е явно че двамата със днешния Кирчо са оставени да правят каквото си сакат ама поне малко да се вземат в ръце и да си вършат модераторската работа. Един поЗдрав за http://vbox7.com/play:5ec59a9202
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Колеги , благодаря на всички изказали съболезнованията си !!!Майка ми е трябвало да се оперира преди 5 години , но е криела от нас....Грижете се за родителите си ...!!!И да споделя възмущението си от изключително прагматичното отношение на обществото в цифри :- Транспортиране на покойната от София с катафалка на Обреден Дом - Рз до с. Новосел ( обл. Шумен ) - 530.00 лв ;- Ковчег от фазер и чепати чамови летви - 60.00 лв ;- Подготвяне на тялото в бившата Трета Градска - ( без документ ) - 65 лв.Извинете за подробностите , но да имате представа какво ни чака ....FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
nai777 написа:Ейй тоз безсмъртния е голяма работа,ама хахахахахаВсеки ден ще си правя нов акаунт и ще си драскам колкото си искам,малко работа за беЗсмъртния да не се отпуска,че не се знае.То е явно че двамата със днешния Кирчо са оставени да правят каквото си сакат ама поне малко да се вземат в ръце и да си вършат модераторската работа. Един поЗдрав за http://vbox7.com/play:5ec59a9202FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
Re: Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Румен_Хинчев написа:nai777 написа:Ейй тоз безсмъртния е голяма работа,ама хахахахахаВсеки ден ще си правя нов акаунт и ще си драскам колкото си искам,малко работа за беЗсмъртния да не се отпуска,че не се знае.То е явно че двамата със днешния Кирчо са оставени да правят каквото си сакат ама поне малко да се вземат в ръце и да си вършат модераторската работа. Един поЗдрав за http://vbox7.com/play:5ec59a9202
Коментар
-
Re: Похвали се, оплачи се! 4-та серия
nai777 написа:Румен_Хинчев написа:nai777 написа:Ейй тоз безсмъртния е голяма работа,ама хахахахахаВсеки ден ще си правя нов акаунт и ще си драскам колкото си искам,малко работа за беЗсмъртния да не се отпуска,че не се знае.То е явно че двамата със днешния Кирчо са оставени да правят каквото си сакат ама поне малко да се вземат в ръце и да си вършат модераторската работа. Един поЗдрав за http://vbox7.com/play:5ec59a9202
Коментар
-
Ще се оплача да ми олекне на душицата,че то викат ти всичко е наред ама не е.Та с две думи загубих единя си крак.Спешна операция и ампутация под коляното.Ако някой има опит/някой негов познат преживял нещо такова/ или някакво мнение да пише.Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
dkenanova написа:Ще се оплача да ми олекне на душицата,че то викат ти всичко е наред ама не е.Та с две думи загубих единя си крак.Спешна операция и ампутация под коляното.Ако някой има опит/някой негов познат преживял нещо такова/ или някакво мнение да пише.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
Коментар
-
dkenanova написа:Ще се оплача да ми олекне на душицата,че то викат ти всичко е наред ама не е.Та с две думи загубих единя си крак.Спешна операция и ампутация под коляното.Ако някой има опит/някой негов познат преживял нещо такова/ или някакво мнение да пише.
Коментар
-
dkenanova написа:Ще се оплача да ми олекне на душицата,че то викат ти всичко е наред ама не е.Та с две думи загубих единя си крак.Спешна операция и ампутация под коляното.Ако някой има опит/някой негов познат преживял нещо такова/ или някакво мнение да пише.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
dkenanova написа:Ще се оплача да ми олекне на душицата,че то викат ти всичко е наред ама не е.Та с две думи загубих единя си крак.Спешна операция и ампутация под коляното.Ако някой има опит/някой негов познат преживял нещо такова/ или някакво мнение да пише.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
nai7412 написа:Дали след всеки рестарт на машинката ми не съм със друг IP адрес,знам ли взема да пробвам.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
dkenanova, колежке, дръж се! Пращам ти виртуална прегръдка и се надявам да си силна....Оплакване: Седмица преди заминаването ми за очни, и ми е доста напрегнато, трябва да си наредя нещата на работа, за да замина спокойно Във ВТ е ужасно заледено ...Más vale tarde que nunca
Peugeot 206 2.0 HDi ))
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар