Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплакване - за няколко дни,близки хора, на които държа, загубиха един от родителите си. Знам, колко боли...и приемам болката ти като своя, Румба. Както вече казах - можеш да разчиташ на мен! Бъди силен - заради майка си, заради семейството си и заради себе си!
    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
    Ванга

Коментар

Re: Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Румен_Хинчев написа:
      Погребах майка си днес.....
      Искрени съболезнования.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Румба, моите най-искрени съболезнования!!!Цял ден бях навън, сега научавам.

Коментар

Е аз пак ще си пиша вие си ги търкайте.хахахахахаМалко работа за модераторчетата.Хахаха безсмъртния пак се прояви.Веднъж беше предупреден, но явно за теб няма значение.Те модераторите са едни лоши, трият ми мненията, дето нито са по темата, нито отговарят на правилата.Е ми до тук беше.

Коментар

хваля се: преди няколко дена си купих sony ericsson xperia x8 и се притеснявах каква версия е android-а , но разбрах , че е най-новия 2.1 .
            Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Оплакване - ах Ели, Ели как можа, Ти нямаш сърце
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Съболезнования за колегата... не се познаваме , но знам каква е мъката..... Оплакване: Няма ли да дойде сух уикенд да си наслагам всичките екстрички дето съм нагласил за Марийка
                Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Хваля се : Купих си ново CD Pionner Оплакване : Нервя се на Адапторния панел за CD-то с извинение прилича го на " Из*рано на метеното "
                  Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
                  Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Румен_Хинчев написа:
                    Моите съболезнования!
                    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Хвалба - 3 дни почивка! Хвалба - вчера сутринта София беше зимна феерия - напълни ми се душата от красиви гледки на път за работа. Малко абсурдно звучат "София" и "красиви гледки" в едно изречение, ама все пак...Хвалба - менюто днес - пица, макарони на фурна с шунка и кашкавал, реване...май съм си сбъркала професията. Оплакване - "Милка" стартира нова игра, ся ...ще се инвестира яко в шоколади. Поне намерих оправдание да си ги купувам. Хвалба - купих си дънки Gaudi на страшна далавера, като акцентът тук е върху "купих си". Ааа, и тоя "Гауди", не е оня Гауди, с катедралата в Барселона. Оплакване - на работа ни докараха нов степер, познайте сега къде си уплътнявам свободното време. (Косьоо, ти ...това все едно не си го прочел! )
                      Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                        Хвалба - менюто днес - пица, макарони на фурна с шунка и кашкавал, реване...май съм си сбъркала професията.
                        Хвалба: ся ще ходя до Ирка да ми сложи от 4-5 парчета от реването за вкъщи
                        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Оплакване - имам чувството, че не съм стъпал нa земята.Хвалба - няма да пия повече
                          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

kosta написа:
                            Irka_fihi написа:
                            Хвалба - менюто днес - пица, макарони на фурна с шунка и кашкавал, реване...май съм си сбъркала професията.
                            Хвалба: ся ще ходя до Ирка да ми сложи от 4-5 парчета от реването за вкъщи
                            Aко дойдеш надвечер - можеш да намажеш и от пицата. Само 5лв. на парче! Забравих да се похваля - получихме си коледните бонуси за добре свършената работа - 50% от заплатата, охх, котьоооо!
                            Ванга

Коментар

Румен_Хинчев написа:
                              Съболезнования колега. Тая работа я свърших на 08.10.2011.
                              ПОДКУПИ ПРИЕМАМ САМО В ПЕТЪК !!!

FIAT CROMA 2000ie 8V 1987год.

Коментар

Моите съболезнования колега.Мога само да се оплача, отпуската свърши и утре съм на работа.
                                now. BMW E39 523i '98 170hp
                                ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                                ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

Working...
                                X