Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

sharpradi написа:
    nai7 написа:
    http://vbox7.com/play:2d35e5ad2fЕй те такава Ланча сакам,много е лачене.Всяка прилика със други коли е напълно случайна.Колата е страхотна.
    Хмммм и аз искам такова бижу само дето е Шавролет 300.С леки подобрения за да е Ланча Тема 2012
    Не беше ли Крайслер 300C?

Коментар

popara801 написа:
      Да се оплача:Не мога да спя последно време да мисля от къде да събера малко пари за метановата уредба на Либрока.Да се надяваме да я сложа скоро,че няма каране с тоя бензин.Въпреки,че гори 6,5 на 100.Мисля да я кръстим Димитричка.Щото е яка пичка.
      Бравос значи за Димитричка ....ходи на булчетто ....Сега и едноммомиченце да се роди...вах ....женски татееееееееееееее
      FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
      FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Sandra написа:
        VET написа:
        Grisha_bravo написа:
        Във сряда ме съкратиха от работа ..... вчера умрях от скука защото времето не минава .... днеска станах сутринта да пусна една вода при което чух някво мънкане и влязах във стаята и видях бащаси на земята като и фъфлеше като го вдигах и го изправих забелязах че не му е наред лявата страна ..... и не може да я движи , обадих се на линейка закарахме го в болница , получил е инсулт .......... оперираха го спешно ,хематома е бил много голям и е имало и кръв околу него и то доста ..... операцията мина добре обаче не го сабудиха и няма да го сабудят поне 2 дена защото по време на операцията е вдигнал огромно кръвно 300 на 180 трудно са му го свалили и за това сега още не го сабуждат и е на изкуствено дишане защото е много опасно да го сабудят и да му махнат дренажите ...... явно е късмет дето ме съкратиха и съм бил в нас и съм го намерил навреме защото и майками беше на работа ...............
        Колега, стискам палци и се моля баща ти да се съвземе напълно. На всичко останало майната му.
        И аз стискам палци и искрено се надявам да се оправи човека. Дано всичко премине бързо.
        И аз се присъединявам , още повече че и аз чакам успешна операция за майка ми в НКУБ -София ( бивша Трета Градска ). Успех , Колега !!!!
        FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
        FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Благодаря колеги успех и на тебе колега ,дано всичко мине нормално
          ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
          Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
          Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Е как да не се похваля с това :http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...83975:mrgeeen:
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Еее, аз забравих да ви се похваля/оплача.Онзи ден за малко да сефтосам Капата... проклетия ми ляв мигач не винаги се самоизключва, на всичко отгоре релето е безшумно. Останал е да мига от предното кръстовище, и един юнак като видял мигача, решил да тръгва с мене (макар че пак трябва да ме чака де, аз съм на път с предимство). Ама тръгна, и аз тествах успешно АБС-а в завой (завих волана на ляво за да имам повече спирачен път а и да не го ударя челно). Разминахме се де... ама бях на косъм. Щеше да му иде Омегата на човека, че щеше и акт да отнесе.

Коментар

Кажете ми как да не се "похваля"!!!!!!
                Прикачени файлове
                Manowar - Татко
                Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

http://www.sonyericsson.com/cws/prod...-v?cc=gb&lc=en За първи път изневерих на любимата ми Motorola. Имал съм 4 досега - T191 (на 12+ години, само батерията му е сменена и още си работи), C350, L6 и ROKR E8, и се бях наточил на Defy+. Sony-то обаче ми изпадна супер евтино, а и по принцип е единствената друга марка телефони, на която съм фен и бих си взел. Най-после влязох в групата на "умните" телефони, но засега още гледам Android-a като американец ръчни скорости :D
                  Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
                  ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

dikanio написа:
                    За първи път изневерих на любимата ми Motorola. Имал съм 4 досега - T191 (на 12+ години, само батерията му е сменена и още си работи), C350, L6 и ROKR E8, и се бях наточил на Defy+. Sony-то обаче ми изпадна супер евтино, а и по принцип е единствената друга марка телефони, на която съм фен и бих си взел. Най-после влязох в групата на "умните" телефони, но засега още гледам Android-a като американец ръчни скорости :D
                    И аз така , след Т180 и 6 години с L7 се насочих отново към Моторола смартфон , но за първите им такива нямаше добри впечатления и ми изпадна хубава оферта за друга марка Оплаквам се , вместо да уча за изпити и да пиша курсови работи , в главата ми само коли и какички Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
                    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                      ...в главата ми само коли и какички Yellow_Flash_Colorz_PDT_01
                      Welcome to the club :D Това щях да да се оплаквам и аз.

Коментар

Да се похваля: Вчера отскочих до Русе и се видях ме с Ici в неговата бърлога Много се зарадвах на двата турбо звяра пред гаража и другите два в гаража Оплакване: много камикадзета имаше по пътя, на няколко пъти да стане кашкавал друго си е да пътуваш с кола 4*4 и 220 коня
                        now. BMW E39 523i '98 170hp
                        ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                        ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

И аз да се похваля най-после! Обещах да покажа снимки!
                          Прикачени файлове

Коментар

Днес си направих Каското на Мареата :D Бях приятно изненадан, че вече не слагат стикери. Спестиха ми някой лев
                            FIAT Marea ex
                            FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                            Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

wazmo написа:
                              Днес си направих Каското на Мареата :D Бях приятно изненадан, че вече не слагат стикери. Спестиха ми някой лев
                              Къде, и на колко я оцениха, ако не е тайна ?
                              Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
                                wazmo написа:
                                Къде, и на колко я оцениха, ако не е тайна ?
                                В ДЗИ. Тази година я оцениха на 3000лв. При еднократно плащане с отстъпките застраховката излезе 204лв. Интересно, миналата година я оцениха на 3400 и пак платих 204лв, сигурно това е минимума на вноската :D. Но тази година не взеха 25лв за стикерите
                                FIAT Marea ex
                                FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
                                Alfa Romeo 147 1.9 JTDm

Коментар

Working...
                                X