sharpradi написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
popara801 написа:Да се оплача:Не мога да спя последно време да мисля от къде да събера малко пари за метановата уредба на Либрока.Да се надяваме да я сложа скоро,че няма каране с тоя бензин.Въпреки,че гори 6,5 на 100.Мисля да я кръстим Димитричка.Щото е яка пичка.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Sandra написа:VET написа:Grisha_bravo написа:Във сряда ме съкратиха от работа ..... вчера умрях от скука защото времето не минава .... днеска станах сутринта да пусна една вода при което чух някво мънкане и влязах във стаята и видях бащаси на земята като и фъфлеше като го вдигах и го изправих забелязах че не му е наред лявата страна ..... и не може да я движи , обадих се на линейка закарахме го в болница , получил е инсулт .......... оперираха го спешно ,хематома е бил много голям и е имало и кръв околу него и то доста ..... операцията мина добре обаче не го сабудиха и няма да го сабудят поне 2 дена защото по време на операцията е вдигнал огромно кръвно 300 на 180 трудно са му го свалили и за това сега още не го сабуждат и е на изкуствено дишане защото е много опасно да го сабудят и да му махнат дренажите ...... явно е късмет дето ме съкратиха и съм бил в нас и съм го намерил навреме защото и майками беше на работа ...............FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Благодаря колеги успех и на тебе колега ,дано всичко мине нормалноex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Е как да не се похваля с това :http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...83975:mrgeeen:F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
Еее, аз забравих да ви се похваля/оплача.Онзи ден за малко да сефтосам Капата... проклетия ми ляв мигач не винаги се самоизключва, на всичко отгоре релето е безшумно. Останал е да мига от предното кръстовище, и един юнак като видял мигача, решил да тръгва с мене (макар че пак трябва да ме чака де, аз съм на път с предимство). Ама тръгна, и аз тествах успешно АБС-а в завой (завих волана на ляво за да имам повече спирачен път а и да не го ударя челно). Разминахме се де... ама бях на косъм. Щеше да му иде Омегата на човека, че щеше и акт да отнесе.
Коментар
-
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
http://www.sonyericsson.com/cws/prod...-v?cc=gb&lc=en За първи път изневерих на любимата ми Motorola. Имал съм 4 досега - T191 (на 12+ години, само батерията му е сменена и още си работи), C350, L6 и ROKR E8, и се бях наточил на Defy+. Sony-то обаче ми изпадна супер евтино, а и по принцип е единствената друга марка телефони, на която съм фен и бих си взел. Най-после влязох в групата на "умните" телефони, но засега още гледам Android-a като американец ръчни скорости :D
Коментар
-
dikanio написа:За първи път изневерих на любимата ми Motorola. Имал съм 4 досега - T191 (на 12+ години, само батерията му е сменена и още си работи), C350, L6 и ROKR E8, и се бях наточил на Defy+. Sony-то обаче ми изпадна супер евтино, а и по принцип е единствената друга марка телефони, на която съм фен и бих си взел. Най-после влязох в групата на "умните" телефони, но засега още гледам Android-a като американец ръчни скорости :DFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Да се похваля: Вчера отскочих до Русе и се видях ме с Ici в неговата бърлога Много се зарадвах на двата турбо звяра пред гаража и другите два в гаража Оплакване: много камикадзета имаше по пътя, на няколко пъти да стане кашкавал друго си е да пътуваш с кола 4*4 и 220 коняnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Dido_Lyubenov написа:wazmo написа:Днес си направих Каското на Мареата :D Бях приятно изненадан, че вече не слагат стикери. Спестиха ми някой левFIAT Marea ex
FIAT Cinquecento 0.9i.e.S ex
Alfa Romeo 147 1.9 JTDm
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар