Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалба: днес дадоха заплата и още нещо
    Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
    Ex.Opel Astra

Коментар

Хваля се, от вчера съм картотекиран престъпник - заредих гориво в туба и само дето не ми бяха снети пръстови отпечатъци на бензиностанцията. Всъщност имат ли право да ми искат данните на бензиностанция??

Коментар

според мен не е правилно. Как примерно да си заредя косачката за трева, няма да я карам на бензиностанцията я. А то които иска да пали може и със спирт и гас за осветление и коще и с прост весник. Това с тубите е поредната простотия.
        FIAT Brava SX 1.9 JTD 105 1999г.
        Подкрепете в Facebook "Не на скъпите горива в България"

Коментар

Да се похваля: Излизам малка почивка от днес та до 22.01.2012 вкл. Оплакване: няма
          now. BMW E39 523i '98 170hp
          ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
          ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

RC_MIRO написа:
            според мен не е правилно. Как примерно да си заредя косачката за трева, няма да я карам на бензиностанцията я. А то които иска да пали може и със спирт и гас за осветление и коще и с прост весник. Това с тубите е поредната простотия.
            И кво ако си решил да палиш кола,можеш да си източиш от резервоара след зареждането бензин и да го ползваш за всякакви цели.Баси тъпите разбирания.Оплаквам се:Утре трябваше да ходим в Горна Оряховица,за монтаж на метан на колата ми,а няма да стане,щото тъпите ми шефове не си направили сметката и трябва да карам утре 6-та нощна подред.
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Хваля се: Подариха ми страхотен календар на Selenia, със снимка на модел на ФИАТ/Ланча/Алфа на всяка страница! Много се кефя!!!
              Прикачени файлове

Коментар

Immortal написа:
                Хваля се: Подариха ми страхотен календар на Selenia, със снимка на модел на ФИАТ/Ланча/Алфа на всяка страница! Много се кефя!!!
                И аз да се пофаля: сдобих се с календар на ПКБ, страотен е!
                Manowar - Татко
                Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

VET написа:
                  Хваля се, от вчера съм картотекиран престъпник - заредих гориво в туба и само дето не ми бяха снети пръстови отпечатъци на бензиностанцията. Всъщност имат ли право да ми искат данните на бензиностанция??
                  НЕ!!!Със сигурност не са регистрирани като оператор на лични данни, така че - НЕ!Най-малкото може да им поискаш да ти покажат регистрацията си, преди да им покажеш личната си карта.Ама и вие де ги намирате тези бензиностанции бе. На мен що нищо не ми искат никъде?!?

Коментар

Оплакване - почнах да пия по 2 кафета на ден. Ако 3 в 1-то може да се брои за кафе. Ама като жулна и черен чай...после се чудя що ми е нервно.Оплакване - вече 2 коли се опитват да ме "повозят" на предния капак. Третата може и да успее.Оплакване - на работа станах повод за семеен скандал. Оплакване - за 2 дни пренесох толкова гири, дъмбели, S-образни лостове, кростренажори и велоергометри, че свят ми се зави - и в буквален, и в преносен смисъл. Тва един мъж не може да го понесе. Оплакване - все по-странно в устата ми звучат към клиенти репликите :"Стана ли Ви?" и "Няма начин да не Ви стане..." Викам да спирам с оплакванията.Хвалба - взех първа нормална работна заплата...ако в България въобще има такова понятие като "нормална".И последно оплакване - почти свърши (заплатата, де )
                    "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                    Ванга

Коментар

Във сряда ме съкратиха от работа ..... вчера умрях от скука защото времето не минава .... днеска станах сутринта да пусна една вода при което чух някво мънкане и влязах във стаята и видях бащаси на земята като и фъфлеше като го вдигах и го изправих забелязах че не му е наред лявата страна ..... и не може да я движи , обадих се на линейка закарахме го в болница , получил е инсулт .......... оперираха го спешно ,хематома е бил много голям и е имало и кръв околу него и то доста ..... операцията мина добре обаче не го сабудиха и няма да го сабудят поне 2 дена защото по време на операцията е вдигнал огромно кръвно 300 на 180 трудно са му го свалили и за това сега още не го сабуждат и е на изкуствено дишане защото е много опасно да го сабудят и да му махнат дренажите ...... явно е късмет дето ме съкратиха и съм бил в нас и съм го намерил навреме защото и майками беше на работа ...............
                      ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                      Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                      Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

Grisha_bravo написа:
                        Във сряда ме съкратиха от работа ..... вчера умрях от скука защото времето не минава .... днеска станах сутринта да пусна една вода при което чух някво мънкане и влязах във стаята и видях бащаси на земята като и фъфлеше като го вдигах и го изправих забелязах че не му е наред лявата страна ..... и не може да я движи , обадих се на линейка закарахме го в болница , получил е инсулт .......... оперираха го спешно ,хематома е бил много голям и е имало и кръв околу него и то доста ..... операцията мина добре обаче не го сабудиха и няма да го сабудят поне 2 дена защото по време на операцията е вдигнал огромно кръвно 300 на 180 трудно са му го свалили и за това сега още не го сабуждат и е на изкуствено дишане защото е много опасно да го сабудят и да му махнат дренажите ...... явно е късмет дето ме съкратиха и съм бил в нас и съм го намерил навреме защото и майками беше на работа ...............
                        Всяко зло за добро... дано всичко дасе оправи !!!!!!
                        Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
                        Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
                        Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG

Коментар

Grisha_bravo написа:
                          Колега, стискам палци и се моля баща ти да се съвземе напълно. На всичко останало майната му.

Коментар

VET написа:
                            Grisha_bravo написа:
                            Колега, стискам палци и се моля баща ти да се съвземе напълно. На всичко останало майната му.
                            И аз стискам палци и искрено се надявам да се оправи човека. Дано всичко премине бързо.

Коментар

http://vbox7.com/play:2d35e5ad2fЕй те такава Ланча сакам,много е лачене.Всяка прилика със други коли е напълно случайна.Колата е страхотна.

Коментар

nai7 написа:
                                http://vbox7.com/play:2d35e5ad2fЕй те такава Ланча сакам,много е лачене.Всяка прилика със други коли е напълно случайна.Колата е страхотна.
                                Хмммм и аз искам такова бижу само дето е Шавролет 300.С леки подобрения за да е Ланча Тема 2012
                                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Working...
                                X