Хвалба: днес дадоха заплата и още нещо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
според мен не е правилно. Как примерно да си заредя косачката за трева, няма да я карам на бензиностанцията я. А то които иска да пали може и със спирт и гас за осветление и коще и с прост весник. Това с тубите е поредната простотия.FIAT Brava SX 1.9 JTD 105 1999г.
Подкрепете в Facebook "Не на скъпите горива в България"
Коментар
-
RC_MIRO написа:според мен не е правилно. Как примерно да си заредя косачката за трева, няма да я карам на бензиностанцията я. А то които иска да пали може и със спирт и гас за осветление и коще и с прост весник. Това с тубите е поредната простотия.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Immortal написа:Хваля се: Подариха ми страхотен календар на Selenia, със снимка на модел на ФИАТ/Ланча/Алфа на всяка страница! Много се кефя!!!Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
VET написа:Хваля се, от вчера съм картотекиран престъпник - заредих гориво в туба и само дето не ми бяха снети пръстови отпечатъци на бензиностанцията. Всъщност имат ли право да ми искат данните на бензиностанция??
Коментар
-
Оплакване - почнах да пия по 2 кафета на ден. Ако 3 в 1-то може да се брои за кафе. Ама като жулна и черен чай...после се чудя що ми е нервно.Оплакване - вече 2 коли се опитват да ме "повозят" на предния капак. Третата може и да успее.Оплакване - на работа станах повод за семеен скандал. Оплакване - за 2 дни пренесох толкова гири, дъмбели, S-образни лостове, кростренажори и велоергометри, че свят ми се зави - и в буквален, и в преносен смисъл. Тва един мъж не може да го понесе. Оплакване - все по-странно в устата ми звучат към клиенти репликите :"Стана ли Ви?" и "Няма начин да не Ви стане..." Викам да спирам с оплакванията.Хвалба - взех първа нормална работна заплата...ако в България въобще има такова понятие като "нормална".И последно оплакване - почти свърши (заплатата, де )"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Във сряда ме съкратиха от работа ..... вчера умрях от скука защото времето не минава .... днеска станах сутринта да пусна една вода при което чух някво мънкане и влязах във стаята и видях бащаси на земята като и фъфлеше като го вдигах и го изправих забелязах че не му е наред лявата страна ..... и не може да я движи , обадих се на линейка закарахме го в болница , получил е инсулт .......... оперираха го спешно ,хематома е бил много голям и е имало и кръв околу него и то доста ..... операцията мина добре обаче не го сабудиха и няма да го сабудят поне 2 дена защото по време на операцията е вдигнал огромно кръвно 300 на 180 трудно са му го свалили и за това сега още не го сабуждат и е на изкуствено дишане защото е много опасно да го сабудят и да му махнат дренажите ...... явно е късмет дето ме съкратиха и съм бил в нас и съм го намерил навреме защото и майками беше на работа ...............ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!
Коментар
-
Grisha_bravo написа:Във сряда ме съкратиха от работа ..... вчера умрях от скука защото времето не минава .... днеска станах сутринта да пусна една вода при което чух някво мънкане и влязах във стаята и видях бащаси на земята като и фъфлеше като го вдигах и го изправих забелязах че не му е наред лявата страна ..... и не може да я движи , обадих се на линейка закарахме го в болница , получил е инсулт .......... оперираха го спешно ,хематома е бил много голям и е имало и кръв околу него и то доста ..... операцията мина добре обаче не го сабудиха и няма да го сабудят поне 2 дена защото по време на операцията е вдигнал огромно кръвно 300 на 180 трудно са му го свалили и за това сега още не го сабуждат и е на изкуствено дишане защото е много опасно да го сабудят и да му махнат дренажите ...... явно е късмет дето ме съкратиха и съм бил в нас и съм го намерил навреме защото и майками беше на работа ...............Nissan X-TRAIL 2005 2,2 136hp
Ex: Nissan Primera P12 Wagon 2,2 126hp
Ex: Fiat Marea Weekend 1,8 16v 97г. бензин & CNG
Коментар
-
Grisha_bravo написа:Във сряда ме съкратиха от работа ..... вчера умрях от скука защото времето не минава .... днеска станах сутринта да пусна една вода при което чух някво мънкане и влязах във стаята и видях бащаси на земята като и фъфлеше като го вдигах и го изправих забелязах че не му е наред лявата страна ..... и не може да я движи , обадих се на линейка закарахме го в болница , получил е инсулт .......... оперираха го спешно ,хематома е бил много голям и е имало и кръв околу него и то доста ..... операцията мина добре обаче не го сабудиха и няма да го сабудят поне 2 дена защото по време на операцията е вдигнал огромно кръвно 300 на 180 трудно са му го свалили и за това сега още не го сабуждат и е на изкуствено дишане защото е много опасно да го сабудят и да му махнат дренажите ...... явно е късмет дето ме съкратиха и съм бил в нас и съм го намерил навреме защото и майками беше на работа ...............
Коментар
-
VET написа:Grisha_bravo написа:Във сряда ме съкратиха от работа ..... вчера умрях от скука защото времето не минава .... днеска станах сутринта да пусна една вода при което чух някво мънкане и влязах във стаята и видях бащаси на земята като и фъфлеше като го вдигах и го изправих забелязах че не му е наред лявата страна ..... и не може да я движи , обадих се на линейка закарахме го в болница , получил е инсулт .......... оперираха го спешно ,хематома е бил много голям и е имало и кръв околу него и то доста ..... операцията мина добре обаче не го сабудиха и няма да го сабудят поне 2 дена защото по време на операцията е вдигнал огромно кръвно 300 на 180 трудно са му го свалили и за това сега още не го сабуждат и е на изкуствено дишане защото е много опасно да го сабудят и да му махнат дренажите ...... явно е късмет дето ме съкратиха и съм бил в нас и съм го намерил навреме защото и майками беше на работа ...............
Коментар
-
http://vbox7.com/play:2d35e5ad2fЕй те такава Ланча сакам,много е лачене.Всяка прилика със други коли е напълно случайна.Колата е страхотна.
Коментар
-
nai7 написа:http://vbox7.com/play:2d35e5ad2fЕй те такава Ланча сакам,много е лачене.Всяка прилика със други коли е напълно случайна.Колата е страхотна.първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар