Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

kiselo написа:
    Не съм вярвал, че ще го кажа, но МРАЗЯ ФИАТ СТИЛО!!! Не си купувайте подобна бангия никога...
    Оплакване - от такива постове по-горе идват лошите думи за Итал автомобилостроенето
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      kiselo написа:
      Не съм вярвал, че ще го кажа, но МРАЗЯ ФИАТ СТИЛО!!! Не си купувайте подобна бангия никога...
      Оплакване - от такива постове по-горе идват лошите думи за Итал автомобилостроенето
      Иначе колата си е супер...върви повече от прилично...разхода е перфектен...возията добра...екстри бол...ама като погледна...за 1 година по стилото съм извършил повече ремонти отколкото по бравата за 3 години....и то само по разни екстри...Оплакване: Шофьорската ми врата не се отваря нито отвън нито от вътре...разглобена е до фабрично състояние...само механизмите със заключващия механизъм са на нея и пак не ще и не ще да се отвори(свалено е стъклото, механизмите на стъклото барабар със цялата метална простотия на която се държи стъклото, не ме питайте как го свалих при затворена врата...). Утре остава да успея да отворя и самия механизъм и да го разглобя докато е затворена вратата та да успея да я отворя, засега му остана някое болче и капака му неиска да слезе...и после по обратния ред или една нова брава от моргата... Вече обмислям каква да е следващата ми кола...ПС. Май няма да е новото браво или като цяло Фиат...Иначе марката си е екстра...като изключим Стилото от нея...ПС2. На ауди от 97-00г механизмите на вратите са почти същите като тези на стилото и дават същите скапани проблеми...
      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
        emzo написа:
        kiselo написа:
        Иначе колата си е супер...върви повече от прилично...разхода е перфектен...возията добра...екстри бол...ама като погледна...за 1 година по стилото съм извършил повече ремонти отколкото по бравата за 3 години....и то само по разни екстри...Оплакване: Шофьорската ми врата не се отваря нито отвън нито от вътре...разглобена е до фабрично състояние...само механизмите със заключващия механизъм са на нея и пак не ще и не ще да се отвори(свалено е стъклото, механизмите на стъклото барабар със цялата метална простотия на която се държи стъклото, не ме питайте как го свалих при затворена врата...). Утре остава да успея да отворя и самия механизъм и да го разглобя докато е затворена вратата та да успея да я отворя, засега му остана някое болче и капака му неиска да слезе...и после по обратния ред или една нова брава от моргата... Вече обмислям каква да е следващата ми кола...ПС. Май няма да е новото браво или като цяло Фиат...Иначе марката си е екстра...като изключим Стилото от нея...ПС2. На ауди от 97-00г механизмите на вратите са почти същите като тези на стилото и дават същите скапани проблеми...
        То май точно това е най големия проблем на фиатите след 2000г Във прекалено много детаили са намесени швабите!!!
        ФИАТ БРАВО 1.8 16V GT
        ФИАТ БРАВА 1.8 16V 1997г

Коментар

И на мен това беше първото, което ми мина през главата след тия постове.Просто Стилото изглежда прекалено... немско. Дори и на визия, като изключим двувратката.

Коментар

Не че нещо ама механизма на вратата си е баш италиански.Електрониката е немска, ама който знае как да я излекува си свирука - туй хвалба
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
              Не че нещо ама механизма на вратата си е баш италиански.Електрониката е немска, ама който знае как да я излекува си свирука - туй хвалба
              Ами на механизма ми пише с големи букви DELPHI а в нета навсякъде ми пише че фирмата е Хамериканска Хвалба: Бравата е с напълно ремонтирана горивна помпа и пали като часовник...пък за вървежа да не говорим...пък колко пари струваше ремонта...
              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
                Хвалба: Бравата е с напълно ремонтирана горивна помпа и пали като часовник...пък за вървежа да не говорим...пък колко пари струваше ремонта...
                Ааа, през този ремонт и аз съм минал Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Оплакване: Алфата не ще да пали от време на време. Особенно като загрее. Или ще е регулатора или ще датчика на коляновия вал, ама други ядове има сега и евентуално другата седмица ще се прави и това. За сега я покарах малко и все си мисля, че не е моя тип кола. Най-вероятно ще отива на пазара.
                Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Оплакване - трябва ми по-бавна кола, че ще стана черна хроника, от друга страна ще си реша голяма част от проблемите, да не кажа всички.Хвалба - Golf4 ARL беше брутално точкуван преди 20 мин
                  F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Не знам дали е хвалба или оплакване, но СЕИР-а приключи!!!!!!!!!!!! Търся биле.Оплакване: От вчера Калина вече е в пещера, незнайно до кога.
                    Manowar - Татко
                    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
                      Не знам дали е хвалба или оплакване, но СЕИР-а приключи!!!!!!!!!!!! Търся биле.Оплакване: От вчера Калина вече е в пещера, незнайно до кога.
                      Ко търсиш???
                      Bravo 1.2 16v
                      Lancia Dedra 1.8 16v
                      Suzuki GSXR250R

Коментар

Фихи, лудо биле ли търсиш?

Коментар

Пиле, кокошка, кот доди, да ми събере трохите от масата.
                          Manowar - Татко

Коментар

fihi написа:
                            Оплакване: От вчера Калина вече е в пещера, незнайно до кога.
                            В коя пещера е - Леденика, Магурата или някоя друга? Да не в Пещера бре, fihi? :D

Коментар

FEN TEMPRA BG написа:
                              fihi написа:
                              Оплакване: От вчера Калина вече е в пещера, незнайно до кога.
                              В коя пещера е - Леденика, Магурата или някоя друга? Да не в Пещера бре, FIHI? :D
                              Ей, мноооооооо съм зле начи!! Тия П-та нещо се ги оаквам: едното го смених с Б, па другото го писах с малка буква.
                              Manowar - Татко

Коментар

Хвалба: Най накрая се реших и преинсталирах компа вкъщи. Не беше пипан не знам колко години, затлачен, ама затлачен. Започнах го вчера следобед и преди малко благополучно го напудрих отвсякъде. Ся лети, лети. Остава само един имидж да му направя да не губя толкова време другия път и съм готов.Оплакване: няма да почвам, че да не стане утре.
                                Manowar - Татко

Коментар

Working...
                                X