Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Tornado написа:
    Оплакване новата ни семейна кола Ланчиа Зета тази вечер ни предаде.Сутринта всичко нормално тази вечер след работа няма палене нито на стартер нито на дърпане нито на бензин нито на газ.Оплакване започва одисеята лудото четене по форуми и ръководства.
    Адаш,в София ги палят с кибрит :D
    Не всичко което има две бузи ......... е лице.

Коментар

оплаквам се:снощи както се прибирах от работа , ударих едно куче и бронята е за нова.
      Fiat Punto Sporting 1.2 16V MPI 86hp 98

Коментар

Оплакване: изгорих си пръстаОплакване: шефа даде само част от заплататаОплакване: цял ден вали и е много депресиращо

Коментар

Хвалене: Има Бургас 63 Special Selection ... Има Чановете - филенце, има филенце Елена...има и 5л винце...има и хубава компания...утре почивам...Оплакване: Утре трябва да ходя в данъчното за да видя колко имам да давам за два фиата...
          Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
          BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
          BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Не е ли рано за данъчното :D Преди време ходих и аз така, а те ме върнаха, щото данъците за колите се плащали след 1 март. От тогава ходя да ги плащам в деня преди да минавам технически преглед - в случая средата на лятото.
            Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

Dido_Lyubenov написа:
              Не е ли рано за данъчното :D Преди време ходих и аз така, а те ме върнаха, щото данъците за колите се плащали след 1 март. От тогава ходя да ги плащам в деня преди да минавам технически преглед - в случая средата на лятото.
              Ами не е рано...даже е късно...На бравата съм и плащал данък само веднъж за 3-4 години...а стилото е само регистрирано в данъчното и нищо не е плащано...и е крайно време да поизчистя сметките към държавицата ни...

Коментар

И аз те така като теб отлагах и миналата година олекнах с една убава четирицифрена сумичка накуп. Тази година мисля да не пропускам идължаването с данъчното, което си е живо оплакване - ще олекна с едни близо 300лв. за двете фиатки.
                Manowar - Татко
                Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

fihi написа:
                  И аз те така като теб отлагах и миналата година олекнах с една убава четирицифрена сумичка накуп. Тази година мисля да не пропускам идължаването с данъчното, което си е живо оплакване - ще олекна с едни близо 300лв. за двете фиатки.
                  Пфф...то ако е 4 цифрена сума ще почакат още 3-4 години...минимум...

Коментар

Оф и аз да се оплача вчера олекнах с 190лв данък за купето.Поне не ми наложиха глоба задето не съм го регистрирал навреме.
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
                      Оф и аз да се оплача вчера олекнах с 190лв данък за купето.Поне не ми наложиха глоба задето не съм го регистрирал навреме.
                      А каква е глобата за нерегистрирана не време кола?

Коментар

Поне през 2001г. беше от 10 до 400 лв. за автомобил и жилище.
                        Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
                        ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

nai7 написа:
                          popara801 написа:
                          А каква е глобата за нерегистрирана не време кола?
                          Ами доколкото се интересувах и четох закона е от 20 до 200лв.В един форум четох,че са сложили 100лв на една жена и направо се оплаших.Ама те нашата община ме израсдваха не ми сложиха нищо.
                          FIAT BRAVO 1.6
                          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Глобата във всяка община е различна, в нашата Тунджа, например, за частни лица е от 20 до 100 лв, а за фирми и ЕТ - от 100 до 1000.

Коментар

Хваля се открих проблема на Ланчиата сам след дълго ровене и четене.Рязани кабели на инерционния бутон и вкарвани в купето.
                              Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                              Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Оплакване - 670км пробег и нито една читава Либра на пазара ....
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X