Хвалба: Ще ставам татко юни месец ))))))Оплакване: Трябва да си търсим нова квартира (((((((
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
fihi написа:И аз да се похваля:1. Ванко вчера навърши ПЕТ годинки!2. Изпратих една година, която искам да изтрия от съзнанието си, но което не знам дали е възможно. И да се оплача:1. От случващото се в последно време, 2012 с нищо не изглежда, че ще е по-добра от отишлата си 2011, а напротив - точно обратното.2. Вчера посрещнахме на Ванко РД, не с хората заради които беше спретнато тържеството. Приготовленията бяха за оня де клати клоните.ХВАЛБА: Имамам страхотни приятели и любим човек до мен, които са готови на всичко за мен и не биха ме предали или наранили никога и по никакъв начин. За такива хора си заслужава да горя и в ада дори.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
fihi написа:И аз да се похваля:1. Ванко вчера навърши ПЕТ годинки!2. Изпратих една година, която искам да изтрия от съзнанието си, но което не знам дали е възможно. И да се оплача:1. От случващото се в последно време, 2012 с нищо не изглежда, че ще е по-добра от отишлата си 2011, а напротив - точно обратното.2. Вчера посрещнахме на Ванко РД, не с хората заради които беше спретнато тържеството. Приготовленията бяха за оня де клати клоните.ХВАЛБА: Имамам страхотни приятели и любим човек до мен, които са готови на всичко за мен и не биха ме предали или наранили никога и по никакъв начин. За такива хора си заслужава да горя и в ада дори.Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Re: Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Румен_Хинчев написа:,, На вълка в устата ! ’’Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
fihi написа:Хваля се: Получих специални поздрави от един много готин човек от Разград. Благодарско!I don't always blow black smoke with my JTD ... but when I do, it's directly into your cooler!
Коментар
-
Голямо оплакване:Няма да успея да направя врътка с данъка,преди да продам колата тия дни.Ще олекна с около 300лв.Поне има и хвалба:Одеве се посъбрахме компанийката и попразнувахме на бат Венци рожденния ден,въпреки че е утре.Благодарности за почерпката от негова страна.Бат Венци,ще се реваншираме да знаеш.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
avvasilev написа:fihi написа:Хваля се: Получих специални поздрави от един много готин човек от Разград. Благодарско!Кара FIAT BRAVO 1,8/16V GT99. ГИ ФОБОС
(\\\)[___////___](\\\) R.I.P. моя любов.
Алфа 147 1.9 mjtd няква дукати история. Абсолютен саждо-генератор.
Коментар
-
Хваля се,че се оплаквам-продадохме си купенцето.Съжалявам дотолкова,че си гореше 6лв на 100км.Много запазена колица си беше,особенно в този клас автомобили.Беше си с пълна предистория и си имаше 3-те ключа.Още незнам да се радвам ли да съжалявам ли.Дано да е за добро.Единственото успокоение за мен ще е да попадна на добър екземпляр от модела,който ще си купя сега.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
Оплакване новата ни семейна кола Ланчиа Зета тази вечер ни предаде.Сутринта всичко нормално тази вечер след работа няма палене нито на стартер нито на дърпане нито на бензин нито на газ.Оплакване започва одисеята лудото четене по форуми и ръководства.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар