Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Айде и аз една голяма хвалба.Поръчах си за нова година една Алфа 147 1,9 JTD. Към края на седмицата трябва да е тук
    Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
      Айде и аз една голяма хвалба.Поръчах си за нова година една Алфа 147 1,9 JTD. Към края на седмицата трябва да е тук
      Какъв е мащаба

Коментар

mitaka 23 написа:
        Geraka написа:
        Какъв е мащаба
        116-каС риск да не се хареса...търсише се дизел от VAG групата и то точно определен, но като се има впредвид че нещата трябваше да станат бързо мисля, че е един добър временен компромис. Току виж ми харесало :D
        Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Geraka написа:
          mitaka 23 написа:
          Geraka написа:
          Какъв е мащаба
          116-каС риск да не се хареса...търсише се дизел от VAG групата и то точно определен, но като се има впредвид че нещата трябваше да станат бързо мисля, че е един добър временен компромис. Току виж ми харесало :D
          и като е вземеш да качиш снимки да и се порадваме

Коментар

Да се похваля, че виното вече е налято и с нетърпение очаквам завършека на тая грозна година.Няма да се оплаквам ... нищъ!
            Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
            Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
            http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
              Да се похваля, че виното вече е налято и с нетърпение очаквам завършека на тая грозна година.Няма да се оплаквам ... нищъ!
              При мен виното взе да свършва,ама идва ред на другите екстри. До сутринтаааааааааааа

Коментар

Хвалба - изпратих шиб@ната 2011г., дано 2012 е по-добра.Хвалба - починах си за 3 дена с приятели, покарах ски, нещо което бях правил последно преди 20г.Оплакване - всяко нещо има край, за хубаво или лошо. Хвалба - утре ще си почина на работа
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Хваля се: изкарах си страхотно на нова годинаХвалба : бях с любимия си човек и приятелиХвалба: Утре не съм на работа и ще си починаОплакване: липсваше ми компанията на много специални за мен хора

Коментар

Хвалба:Красота,красота,красота!!!Най-доброто място за посрещане на Нова година с приятели.Догодина всички на линия,такива да ги нямаме.
                    Прикачени файлове
                    FIAT BRAVO 1.6
                    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Хвалба: Изкарах невероятно посрещане на Новата година. Отдавна не се бях чувствал толкова добре!Благодаря много на всички приятели, които направиха тази Нова година една от най-хубавите за мен.Ето малко снимки:

Коментар

И аз да се похваля - три дена и три нощи посрещахме новата година горе в планината с най-невероятната компания! Трябва да повторим!
                        Прикачени файлове

Коментар

Хвалба: От днес съм на нова работа!Оплакване: То за работа к’во да се хваля ,ама.....необходимо зло е.

Коментар

Оплакване - на работа съм, сам. Скукааааааа, някой Заралия може да мине да пием по кафе Минало годишно - таз годишно хвалене, мнооо съм добър със ските
                            Прикачени файлове
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

:D Хайде и аз новогодишно да се похваля: изкарах страхотни празници с приятели; дядо Коледа добре се постара с премията; бая си поиграх с колата в планината...като моторна шейна е.оплакване: празниците са се отразили негативно върху теглото ми... Yellow_Flash_Colorz_PDT_06, са диети; сутринта ми изгоря крушката на късите светлини(изкара 1г, 1м и 2 дни); на работа съм, хич не ми се работи...графа междинна( ни е за хвалене, ни за оплакване): май съм влюбен.... :D

Коментар

И аз да се похваля:1. Ванко вчера навърши ПЕТ годинки!2. Изпратих една година, която искам да изтрия от съзнанието си, но което не знам дали е възможно. И да се оплача:1. От случващото се в последно време, 2012 с нищо не изглежда, че ще е по-добра от отишлата си 2011, а напротив - точно обратното.2. Вчера посрещнахме на Ванко РД, не с хората заради които беше спретнато тържеството. Приготовленията бяха за оня де клати клоните.ХВАЛБА: Имамам страхотни приятели и любим човек до мен, които са готови на всичко за мен и не биха ме предали или наранили никога и по никакъв начин. За такива хора си заслужава да горя и в ада дори.
                                Manowar - Татко
                                Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                                Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                                Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                                Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Working...
                                X