Хвалене, Оплакване: Това, че заседнахме в 16:30ч на масата не ми се отразява добре...1 шише ракия и доста вино вече артиса...а тепърва има уиски с бадемки и още глезотии...до 21:30 се виждам тотален мат и или в леглото или тука да пиша разни простотии и да философствам Наздраве
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Хвалене, Оплакване: Това, че заседнахме в 16:30ч на масата не ми се отразява добре...1 шише ракия и доста вино вече артиса...а тепърва има уиски с бадемки и още глезотии...до 21:30 се виждам тотален мат и или в леглото или тука да пиша разни простотии и да философствам Mr. Green Mr. Green Наздраве WinkДа ти пратя малко от моите бели стимуланти,гаранция 24 часа на линия. Аз от два дена съм нонстоп на линия.
Коментар
-
Брей аз май най-много пиша в тази тема Хвалене: Днес разглобих цялата шофьорска врата, извадих механизма за отключване/заключване, всички жила и т.н. Намерих проблема със замръзването и засега е отстранен. Междувременно докато сглобявах всичко ми замръзна пасажерската врата, а шофьорската се отваря и затваря с лекота все едно е нова.Оплакване: Ръцете ми са сини от студа и целите в рани...Хвалене: Пак ще засядаме на масата след малко!Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Оплакване - вчера толкоз клиенти минаха през мен, че не си чувствах краката. Ся да не си помислите нещо... Оплакване - фирменото коледно парти мина под знака на противоречиви чувства. Забравих там една чанта, която не се намери, а ми беше важна.Оплакване - колегите ми са дяволски изчадия - от 5 дни само ме тъпчат с шоколад, толкова много ям, а съм отслабнала поне с 3-4кг. Оплакване - днес отидох с 1.30мин. по-рано на работа!! Ама който не си гледа графика - после уплътнява времето с тренировки на бягаща пътека и велоергометър! ... и 30мин.по-късно едната колежка ми подари шоколад за Коледа!! Какво безочие!!! Оплакване - не мога да заспя.За хвалене - няма."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Оплакване: Седмицата изобщо не започна добре още от малките часове на първия и ден. Какво ли ме очаква още до края и? Направо не смея да си помисля, защото ме побиват тръпки.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
avvasilev написа:Хвалба:Ирка най-накрая се появи."Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Да похваля: Службите, които чистят пътищата. Последните няколко дни пропътувах 1300 км насам-натам. Може би за пръв път ми се случва, пътят да е изчистен навсякъде както трябва. В ранните часове на 23.12 тръгнах от Ямбол в посока Солун. Цялата магистрала Тракия (от началото й до Ихтиман) беше перфектно изчистена от снега. По пътя Ихтиман - Самоков - Дупница беше минал снегорин и беше добре опесъчено. От Дупница надолу по Е79 си беше сух или на места мокър асфалт. Още по-добре беше пътя на обратно днес. Единствено от Чирпан насам карах на гъста мъгла, но това си е природно явление...Гъста, гъста...карах с 80-90.Хвалба: Днес си направихме и малка екскурзия на връщане - минахме покрай Рупите, отидохме на храма, съграден от Ванга. От там минахме през Рилския манастир, където последно съм ходил като ученик. Леко ни стреснаха цените там, ама... 4 лв за паркинг, 8 лв вход на човек за музея... Малко пресилено ми се струва за нашия стандарт. Но пък Българска светиня е, заслужава да се види.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар