Оплакване Навехнат ми кракът
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Изкарах един хубав уикенд.В събота бях във Велико Търново.Направих една разходка до Царевец.Видяхме се с Боби.А вечерта приключи със банкет в Пловдив та чак до сутринта.Оплакване-Дидо баш като не съм в Бургас реши да се видим.Исках да се видя и с други колеги от Пловдив,но не ми остана време.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Изкарах един хубав уикенд.В събота бях във Велико Търново.Направих една разходка до Царевец.Видяхме се с Боби.А вечерта приключи със банкет в Пловдив та чак до сутринта.Оплакване-Дидо баш като не съм в Бургас реши да се видим.Исках да се видя и с други колеги от Пловдив,но не ми остана време.FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
popara801 написа:krasio_79bs написа:Изкарах един хубав уикенд.В събота бях във Велико Търново.Направих една разходка до Царевец.Видяхме се с Боби.А вечерта приключи със банкет в Пловдив та чак до сутринта.Оплакване-Дидо баш като не съм в Бургас реши да се видим.Исках да се видя и с други колеги от Пловдив,но не ми остана време.
Коментар
-
Хваля се: Пия бяло винце! Хапвам пастет и филенце елена...лафя с добри приятели!! Слушам адските коледни песни и се пукам от кеф!!! )))) Оплакване: След подобно хвалене всички опкалваници са слаби и не съществени....Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
krasio_79bs написа:Изкарах един хубав уикенд.В събота бях във Велико Търново.Направих една разходка до Царевец.Видяхме се с Боби.А вечерта приключи със банкет в Пловдив та чак до сутринта.Оплакване-Дидо баш като не съм в Бургас реши да се видим.Исках да се видя и с други колеги от Пловдив,но не ми остана време.
Коментар
-
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
kiselo написа:Хваля се: Пия бяло винце! Хапвам пастет и филенце елена...лафя с добри приятели!! Слушам адските коледни песни и се пукам от кеф!!! )))) Оплакване: След подобно хвалене всички опкалваници са слаби и не съществени....FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Re: Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Румен_Хинчев написа:kiselo написа:Хваля се: Пия бяло винце! Хапвам пастет и филенце елена...лафя с добри приятели!! Слушам адските коледни песни и се пукам от кеф!!! )))) Оплакване: След подобно хвалене всички опкалваници са слаби и не съществени....Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
Оплакване: Голяма простотия...снощи обикалях колата половин час в 12:00ч докато успея да вляза вътре...(замръзнали механизми). После пък обикалях 20км с климатроник на 30С докато успея да я размразя та да сляза...Резултата е счупена дръжка на шофьорската врата някъде от вътре...сега дори и да я стопля отвън не се отваря...Направо побеснявам...утре или вдругиден ще трябва да я разглобявам и да се опитвам пак да я оправям....ужас...Толкова беше замръзнала снощи, че дори и прозорците не се отваряха... Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_21Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
Коментар
-
kiselo написа:Оплакване: Голяма простотия...снощи обикалях колата половин час в 12:00ч докато успея да вляза вътре...(замръзнали механизми). После пък обикалях 20км с климатроник на 30С докато успея да я размразя та да сляза...Резултата е счупена дръжка на шофьорската врата някъде от вътре...сега дори и да я стопля отвън не се отваря...Направо побеснявам...утре или вдругиден ще трябва да я разглобявам и да се опитвам пак да я оправям....ужас...Толкова беше замръзнала снощи, че дори и прозорците не се отваряха... Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_21Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар