Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплакване Навехнат ми кракът
    първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
    Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
    Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Изкарах един хубав уикенд.В събота бях във Велико Търново.Направих една разходка до Царевец.Видяхме се с Боби.А вечерта приключи със банкет в Пловдив та чак до сутринта.Оплакване-Дидо баш като не съм в Бургас реши да се видим.Исках да се видя и с други колеги от Пловдив,но не ми остана време.
      FIAT FORUM BULGARIA
      Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Дават големи дъждове насам...аз не съм си оправил още течащия шибедах...трябва да го залепя с някво тиксо временно...изключително жалка картинка ще е... Yellow_Flash_Colorz_PDT_22
        EX' Fiat Tipo 1.4i.e DGT
        Fiat Punto 1.2 16v Sporting

Коментар

krasio_79bs написа:
          Изкарах един хубав уикенд.В събота бях във Велико Търново.Направих една разходка до Царевец.Видяхме се с Боби.А вечерта приключи със банкет в Пловдив та чак до сутринта.Оплакване-Дидо баш като не съм в Бургас реши да се видим.Исках да се видя и с други колеги от Пловдив,но не ми остана време.
          Оплакване:И не се обади на връщане като минаваше през Стара Загора.
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

popara801 написа:
            krasio_79bs написа:
            Оплакване:И не се обади на връщане като минаваше през Стара Загора.
            Не бях с моята Мара,а и не нямах възможност.Имам ли такава няма да те пропусна.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Хваля се: Пия бяло винце! Хапвам пастет и филенце елена...лафя с добри приятели!! Слушам адските коледни песни и се пукам от кеф!!! )))) Оплакване: След подобно хвалене всички опкалваници са слаби и не съществени....
              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Хваля се имам Рд ставам на 23 и почивам :P
                ex Fiat Bravo 1.6 16v 103++hp,,Fiat Coupe 1.8 16v 1??+hp 97г ,Alfa Romeo 145 2.0 QV 1!?+ 96г ,Alfa Romeo 146 1.9 JTD +
                Frord Focus 1.8TDCI+ chip 03г / BMW E46 320d
                Може да си разочарован ако не успееш, но ще си обречен ако не опиташ !!!

Коментар

krasio_79bs написа:
                  Оплакване: Събраха се 100 парцала на наща маса и не успях да ти обърна внимание

Коментар

Grisha_bravo написа:
                    Хваля се имам Рд ставам на 23 и почивам :P
                    Здрав бъди , момче !
                    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

kiselo написа:
                      Хваля се: Пия бяло винце! Хапвам пастет и филенце елена...лафя с добри приятели!! Слушам адските коледни песни и се пукам от кеф!!! )))) Оплакване: След подобно хвалене всички опкалваници са слаби и не съществени....
                      Интересна сравнитела степен : ,, адски ’’ ....

Коментар

Re: Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Румен_Хинчев написа:
                        kiselo написа:
                        Интересна сравнитела степен : ,, адски ’’ ....
                        Хахаа ами адски са защото се пее Happy fukin christmasss и т.н.

Коментар

Ясно

Коментар

Хвалба - цял ден с приятели на разходка в градаОплакване - ми не ми е празнично, точно обратното - тъпо ....
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплакване: Голяма простотия...снощи обикалях колата половин час в 12:00ч докато успея да вляза вътре...(замръзнали механизми). После пък обикалях 20км с климатроник на 30С докато успея да я размразя та да сляза...Резултата е счупена дръжка на шофьорската врата някъде от вътре...сега дори и да я стопля отвън не се отваря...Направо побеснявам...утре или вдругиден ще трябва да я разглобявам и да се опитвам пак да я оправям....ужас...Толкова беше замръзнала снощи, че дори и прозорците не се отваряха... Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_21

Коментар

kiselo написа:
                                Оплакване: Голяма простотия...снощи обикалях колата половин час в 12:00ч докато успея да вляза вътре...(замръзнали механизми). После пък обикалях 20км с климатроник на 30С докато успея да я размразя та да сляза...Резултата е счупена дръжка на шофьорската врата някъде от вътре...сега дори и да я стопля отвън не се отваря...Направо побеснявам...утре или вдругиден ще трябва да я разглобявам и да се опитвам пак да я оправям....ужас...Толкова беше замръзнала снощи, че дори и прозорците не се отваряха... Yellow_Flash_Colorz_PDT_29 Yellow_Flash_Colorz_PDT_21
                                От както миналата зима си скапах механизма за стъклото на предна дясна врата, избягвам отварянето на стъклата в такива адски студове, а колкото до дръжката спокойно, не е чак толкова сложен механизма ще го оправиш :D.П.п Хвалба: Със зверски усилия и най-вече помощ от Съфорумец успях да възстановя изтрит дял на един лаптоп оставен за преинсталация.Оплакване: И на мен не ми е никак празнично.
                                Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Working...
                                X