То човек ,като няма късмет е така: термостата не става на мойта кола, а така се зарадвах Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
floks
-
Оплакване: Тежък работен ден. За капак на път за вкъщи ужасна мъгла, дупките ги знам на изуст но тази вечер нямах късмет. Вече имам гума с балон Добре, че поне гумата има борд и само очерни джантата. Ако не беше борда, сигурно щях да съм със спукана или крива джанта. На прув поглед джантата е ок. Утре отивам да сложа нови зимни гумиnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
=Rudi= написа::D Да, бе, да! Сигурен съм, че emzo има предвид тези от навършване на 18г. до първо венчило! Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Оплакване - от снощи 23:00 сме без вода. КопАт на няколко места из града.FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Във връзка с конкурса за секретарка:Провежда се конкурс за секретарка. Влиза страхотна мадама - гърди, крака, лице - всичко като на топ модел. Шефа я разпитва: - Езици знаете ли? - Да, английски, немски и френски. - Добре, а компютри владеете ли? - Разбира се, Windows, Linux, естествено Office, програмирам малко и на Си. - Чудесно! А пишете ли бързо на машина? - До 200 знака в минута. - Прекрасно! И каква заплата искате? - 5 000 eвро! - 5 000? При нас толкова и главния инженер не получава! - Ми чук**те него тогава. Хвалба: Днес е петък, и ще мързелувам яко събота и неделяя Yellow_Flash_Colorz_PDT_08Más vale tarde que nunca
Peugeot 206 2.0 HDi ))
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар