Хвалба - излязох обедна почивка и гледам до офиса продават печени кестени.Мммм бях забравил, колко хубав вкус имат, че май са и богати на белтъчинип.с. последното е грешно
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплакване - минаха 3 шибани, шибани работни дни! (Който иска - да редактира!)Оплакване - размина ми се банкет на Боровец! Хвалба - довечера съм на детски рожден ден...ииии, искрено се надявам да предлагат алкохол!!! П.С. Кумец, аз...Розе ще пия ли в този живот или да???"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Оплакване - минаха 3 шибани, шибани работни дни! (Който иска - да редактира!)Оплакване - размина ми се банкет на Боровец! Хвалба - довечера съм на детски рожден ден...ииии, искрено се надявам да предлагат алкохол!!! П.С. Кумец, аз...Розе ще пия ли в този живот или да???FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
blagun написа:Alisiq написа:Хвалба: Спечелих подаръчен комплект на Адидас от Радио Фреш Yellow_Flash_Colorz_PDT_01Más vale tarde que nunca
Peugeot 206 2.0 HDi ))
Коментар
-
floks
Не знам дали е за хвалба по скоро си е оплакване: смених радиаторите / и двата/ сега съм на термостат, след време и амортисьори.Мойта ламя със 100 гърла. Болна съм и за капак вали сняг
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар