Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

mims написа:
    оплакване : спрях в задницата на едно комби
    Има ли щети по колицата

Коментар

И като стана дума за щети... Един автобус ме натресе...Били му отказали спирачките...А след удара спря неясно как ,без спирачки...Цялата ситуация е следната:Чакам си на Т-образно кръстовище да се включа в движението...Обръщам се наляво и виждам един автобус да минава през пешеходната алея ,за да избегне спрелите пред него и отдясно на пътя коли...Минавайки през въпросната пешеходна алея се насочва към мен и в последния момент зави наляво и ме удари странично...На пръв поглед не е голяма щетата ,но най-вероятно кошът на двигателя е крив...Което не е никак добре...И става в най-неподходящия момент ,защото ми предстои ходене до София ,а Типо-то не беше в кондиция ,но се наложи днес да ходя по сервизи с ,че да ходя до София с него...Мислех да икономисам някой лев от ГО на Типо-то и да я направя напролет ,а дотогава да карам Сеат-а ,а то стана една...В крайна сметка току що направих и ГО...Абе мътна е водата при мен...ПП:А ,да ,забравих да кажа ,че ако някой знае добър сервиз в Пазарджик ,да казва...Трябва да се занимават с всичко ,за да могат да изпънат коша(все още не е известно дали е крив ,но май е...) ,боядисване и т.н. ...
      Прикачени файлове
      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Лошо, но мисля, че няма да има поражения по коша. Хвалба: Днес се видях с един приятел от далече Почти случайно се засякохме в Сливен...той бил там по работа, и аз така...Утре ще пътувам до Пловдив майна, пак по хубав повод.Оплакване - нямам... Животът е прекрасен

Коментар

Immortal написа:
          Лошо, но мисля, че няма да има поражения по коша. Хвалба: Днес се видях с един приятел от далече Почти случайно се засякохме в Сливен...той бил там по работа, и аз така...Утре ще пътувам до Пловдив майна, пак по хубав повод.Оплакване - нямам... Животът е прекрасен
          Най-вероятно ще има ,защото дясната врата не се отваря...Калникът е опрял в нея ,и капака в калника...Абе дано само са се отместили от болтовете си...Иначе колата си върви и се държи абсолютно нормално...
          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Ако знаете снощи как ме натресоха. Имах около час след това болки във врата. От удара до погледа ми в задната броня бях ужасен. Но след като зърнах пораженията, направо онемях. Нищо....две следи от болтовете на номера само и никакви деформации. Чак не вярвам. Беше младо момче с десен волан и ингилизки номер, който така си глътна дъвката, че чак се наложи да го успокоявам. Заблудил се от зеленото на средната лента, а ние за на ляво на червено. Беше много гадно. Ей тъй...изведнъж...баааааааааамммммммммммммм!!!!!!!! !!!!!

Коментар

Да се похваля, а? Страхотна вечер в Ст. Загора с приятели !
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
              Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Хвалба - Много хубава работа свърших днеска.
                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Е да се похваля първо после ще се жаля:смених радиатора-олекна ми.но сега останаха термост и амортисьори за смяна Yellow_Flash_Colorz_PDT_13

Коментар

kosta написа:
                    Що не каза, че ще е страхотна, да дойда и аз?!?!?Хвалба - страхотно си изкарах днес в Пловдив... Капандурата като не се настъпва дава страхотно нисък разход. Свалих я на 8 лева / 100 км, с постоянна скорост 100 км/ч, без изпреварвания и резки ускорения и намалявания.

Коментар

Immortal написа:
                      kosta написа:
                      Що не каза, че ще е страхотна, да дойда и аз?!?!?
                      щеше да изпуснеш Пловдив, днес!
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

kosta написа:
                        Да се оплача - Коста се хоризонтира много рано и нямаше с кой да довърша ракията ....Да се похваля - разходих се до Сливен на гости на Енчо
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплакване - мнооого тегав работен ден! Косьооо, Косьооооооо... Да ви имам програмата да ви имам!Хвалба - затова пък вечерта мина много приятно в известно столично заведение, в компанията на абсолютно непознати хора!!!
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

За хвалба,снощи се направих много лошо,губят ми се някой моменти.За оплакване ама малко оплакване,днес ми е криво,и още.Във тоя форум едни страни теми се пускат,чак се чудя да се смея ли да плача ли ама пак от смях.Сега остава и да се множат.

Коментар

Immortal написа:
                              kosta написа:
                              Що не каза, че ще е страхотна, да дойда и аз?!?!?Хвалба - страхотно си изкарах днес в Пловдив... Капандурата като не се настъпва дава страхотно нисък разход. Свалих я на 8 лева / 100 км, с постоянна скорост 100 км/ч, без изпреварвания и резки ускорения и намалявания.
                              Ами как да ти каже като не е знаел предварително.А вината си е изцяло твоя,че не си се обадил навръщане от Пловдив да ти кажем да дойдеш да пием по едно-две.И аз да се похваля ремонта върви към края си и съм доволен от новите придобивки-засега.
                              FIAT BRAVO 1.6
                              FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                              LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Оплакване: ПРЯСНО ИНФО ОТ ЛЮЛИН - Още няколко коли запалени!!!! точно пред блока ми, мамицата да им изсъхнат ръцете!!!
                                Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Working...
                                X