Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Бах бах ....сега термостата пукнат излезе ...
    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Да се похваля: утре сигурно ще ми бъде сменен радиатора-за 40 лв много ли е малко ли е?

Коментар

Да се оплача : Една вечер във късните часове във Ямбол ми се наложи да побързам малко :D бях си цъкнал и халогените " да се изгъзаря " но така стана че чичко полицай ме издъни със 68 км при ограничение 50 и самоволно използване на халогени - крайна сметка ми писаха акт и ми излезе 50 лева за 18 км превишена скорост и 20 лева за халогените това е стига толкова газърлък хах вече с 30-40 че полицаите .... само такива като мен чакат за да направят оборота за вечерта . Очакваха да им платя ,но той ми каза ще пишим кво да правим и аз му казах аиде пиши пиши и да тръгвам все едно му казах бави се колкото можеш помоли ме да си вляза във колата и " щял да ми даде сигнал да отида и да ми връчи акта " :D
        Fiat Marea 2001 1.9 110+ powered by Emzo.
        Ex.Bravo 1997 1.8 GT

Коментар

Ibiza написа:
          Да се оплача : Една вечер във късните часове във Ямбол ми се наложи да побързам малко :D бях си цъкнал и халогените " да се изгъзаря " но така стана че чичко полицай ме издъни със 68 км при ограничение 50 и самоволно използване на халогени - крайна сметка ми писаха акт и ми излезе 50 лева за 18 км превишена скорост и 20 лева за халогените това е стига толкова газърлък хах вече с 30-40 че полицаите .... само такива като мен чакат за да направят оборота за вечерта . Очакваха да им платя ,но той ми каза ще пишим кво да правим и аз му казах аиде пиши пиши и да тръгвам все едно му казах бави се колкото можеш помоли ме да си вляза във колата и " щял да ми даде сигнал да отида и да ми връчи акта " :D
          /Офф Еми така е...който не му работи километража и недей лъжи, че ни съ прайш на гъзе К’во кат ферарито ти върви? :P :P
          Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Оплакване - преди 5 дена спрях бромхексин таблетки, които пих 5 дена и още кашлям само сутрин и вечер. Джипито вика ще ти мине от самосебе си .... На баба му хвърчилотоНяма за хвалене.
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплакване - графикът за декември е готов. Ще работя на 22, 23, 24 и 25. Отидоха по дяволите плановете за празници със семейството.
              "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
              Ванга

Коментар

Оплакване - не искам да си показвам носа навън, а трябва да се излиза Хвалба - другата седмица по това време ще има дънгрляка-цъки-цака-ъ-ъ

Коментар

Оплакване: подадох си Молбата за напускане от сегашната ми работа!!!!Хвалба :От 03.01.2012 ще съм с нова ./то колко е хвалба незнам,работа не е за хвалене май,май/

Коментар

Irka_fihi написа:
                    Оплакване - графикът за декември е готов. Ще работя на 22, 23, 24 и 25. Отидоха по дяволите плановете за празници със семейството.
                    Много лошо... Хвалба: Снощи светнаха коледната украса в града, и беше прекрасно направо приказно
                    Más vale tarde que nunca
                    Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Оплакване:Развали ми се телефона

Коментар

оплакване : спрях в задницата на едно комби
                        Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                        AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Хвалба:Днес си получих полицата по "Гражд. отговорност" направена онлайн-147,88лв. Оплакване:Трябва да минавам техн. преглед и да купувам винетка за 2012г.
                          Fiat Marea 1.6 16V ELX 2000г.CNG,Opel Antara 2,2 163kc.
                          ex:Fiat Regata 1714D;ex:Fiat 125P

Коментар

iliyan написа:
                            Хвалба:Днес си получих полицата по "Гражд. отговорност" направена онлайн-147,88лв. Оплакване:Трябва да минавам техн. преглед и да купувам винетка за 2012г.
                            Оплакване - сетих се, че не съм платил данък мпс - 230-260лв
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
                              iliyan написа:
                              Оплакване - сетих се, че не съм платил данък мпс - 230-260лв
                              Оплакване: Вчера платих данъка на Автомобила 227.50+5.70лв /лихва/

Коментар

Оплакване/Хвалба: Пиян съм, много ми е весело Оплакване: 4 почивки този месец, след 16ти без почивки до 31ви. Да ми е честито ( поне накрая ще взема 4 000лв заплата хахаха)?? :D :D
                                Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Working...
                                X