Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

оплакване или хвалба : вече като кихна формули излизат - тая Физика ме побърквахвалба: букетите от РД-то ухаят уникално и в стаята е едно такова приятничко...
    Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
    AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

mims написа:
      оплакване или хвалба : вече като кихна формули излизат - тая Физика ме побърквахвалба: букетите от РД-то ухаят уникално и в стаята е едно такова приятничко...
      Тъкмо да се омайваш и да върви ученето Оплакване: Голям глад ме гони, като ме гонят изпити
      Más vale tarde que nunca
      Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

хвалба : разбрах, че трудният изпит, заради който съм в отпуска може да се вземе на 2 части ЮПИИИИИИииииии А и друго има : някакъв веселяк ми звъни късно вечер и явно преверява колко съм адекватна като спя. Мъжо казва, че се държа изключително възпитано, аз пък не помня кат се знам кво съм чудо като ме събудят ...

Коментар

Искам да ви се оплача, че няма с какво да се похваля, но затова пък мога да ви се похваля, че няма от какво да се оплача.
          FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
          Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

NikMar написа:
            Искам да ви се оплача, че няма с какво да се похваля, но затова пък мога да ви се похваля, че няма от какво да се оплача.
            какво по-хубаво от това :D

Коментар

Хвалба;Стартера на Вартбурга е готов утре го слагамmims-я кажи излезна ли мухата от главата ти

Коментар

mitaka 23 написа:
                Хвалба;Стартера на Вартбурга е готов утре го слагамmims-я кажи излезна ли мухата от главата ти
                нееее там си е и не мърда

Коментар

и твойта не е лесна да не е спамХвалба:Утре ще се спи до късно

Коментар

Хвалба: Край на сесията! Всички изпити - взети Още една: mims е със страхотна нова прическа, мечкиииииии
                    Más vale tarde que nunca
                    Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Alisiq написа:
                      Хвалба: Край на сесията! Всички изпити - взети Още една: mims е със страхотна нова прическа, мечкиииииии
                      А честито и на двете и да почерпите стига със тия мечкиии Оплакване;Днес на път за село влезнах във дупка и падна на Типацията тасаХвалба; на връщане си го намерих ама е пукнат

Коментар

Хвалба - класирахме се втори в клас "Стрийт" над 2000сс, с някаква скапана 145-ца, 1.9 ЖДТ на тричасовото ендуро на Калояново неска.....http://www.driftclubbulgaria.com/EnduranceTrophy.htmlНа при направени над 150 обиколки едно хасковско БМВ 3.2 М-ка ни би едва с една обиколка с малко повече късмет можехме и да спечелим......чак не вярам че това беше възможно да се случи......
                        Alfa 156 2.0 TS
                        Alfa 156 20VTurbo
                        Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
                        Locost TF1 3.0V6

Коментар

Браво, Ники!Аз да се похваля - в петък и събота бях в един хубав град при едни хубави хора.ДА се оплача - уикенда свърши и утре пак на пангара

Коментар

ФЕРАРИСТ написа:
                            Хвалба - класирахме се втори в клас "Стрийт" над 2000сс, с някаква скапана 145-ца, 1.9 ЖДТ на тричасовото ендуро на Калояново неска.....http://www.driftclubbulgaria.com/EnduranceTrophy.htmlНа при направени над 150 обиколки едно хасковско БМВ 3.2 М-ка ни би едва с една обиколка с малко повече късмет можехме и да спечелим......чак не вярам че това беше възможно да се случи......
                            Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Да се оплача - болен съм вече цяла седмица...ако някой знае нещо ефикасно против тоя скапан грип - да пише..
                              BMW E90 320D
                              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                              ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
                                Да се оплача - болен съм вече цяла седмица...ако някой знае нещо ефикасно против тоя скапан грип - да пише..
                                Аз 2 дена не излизах ... ама мойто беше гнойна ангина ... от 2 дена вече само мое боли гърлото иначе съм пушка ... 2-3 пъти на ден фервекс пих аз, няк’ви бонбончета за смучене ... витамин С и .. 2 дена спане само :D Нямах ток даже да гледам филм ... 20 мин и заспивах ...
                                Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Working...
                                X