Браво, loli !Оплакване: Имам изпит в събота, и ми е мнооого нервно... Направила съм си мнооого пищови, и ако се наложи, ще ги използвам!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Re: Тук съм
loli написа:Здравей дружина сговорна!Оплаквам се.. НЕ съм ви посещавала от много време, понеже бях на две мисии в Афганистан, всяка за по три месеца. Доста трудничко беше.Хваля се ... След втората мисия Брависима ме чакаше на открит паркинг без да е припалвана, ама хич. Турнах ключа ..и тръгна милата ми тя, любов моя.. Вярна до гроб! Обгрижих я като смених де що имаше по нея, взех си зимни гумички, а летните с летите джанти скътах грижливо на сухичко. Липсвахте ми!
Коментар
-
Alisiq написа:Браво, loli !Оплакване: Имам изпит в събота, и ми е мнооого нервно... Направила съм си мнооого пищови, и ако се наложи, ще ги използвам!Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Хахах приключих аз с изпити .. дипломна остана. Успех ви желая!! Оплаквам се: Сутринта трябваше да натоваря разни гуми и джанти в типозо и кората се измести така че като опитах да отворя отново се откърти чопчето и се скъса въженцето което я повдига.... Хваля се: Хубаво е че имам типо номер 2 на което тези работи са му излишни! :D||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Айде и аз да се оплача - вече почти три седмици немога да си намеря работа в тая държава. Ба си кефа ! Искаш по-голяма заплата и ти бият шута. И то след пет и половина години работа в тая фирма.Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.
Коментар
-
kiselo написа:Хваля се: Преди час кацнах в Мюнхен ))) Не бях идвал в любимия ми град от 5 години. Станал е още по-хубав. ПС. Следваща дестинация - Лисабон - Португалия
Коментар
-
Оплаквам се:Типото отново е извън строя...Вече започва да ми писва...Оправя нещо и веднага след това изскочи друго...Второ оплакване:Мисля да сменям марката поради гореописаната причина...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар