Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Браво, loli !Оплакване: Имам изпит в събота, и ми е мнооого нервно... Направила съм си мнооого пищови, и ако се наложи, ще ги използвам!
    Más vale tarde que nunca
    Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Re: Тук съм

loli написа:
      Здравей дружина сговорна!Оплаквам се.. НЕ съм ви посещавала от много време, понеже бях на две мисии в Афганистан, всяка за по три месеца. Доста трудничко беше.Хваля се ... След втората мисия Брависима ме чакаше на открит паркинг без да е припалвана, ама хич. Турнах ключа ..и тръгна милата ми тя, любов моя.. Вярна до гроб! Обгрижих я като смених де що имаше по нея, взех си зимни гумички, а летните с летите джанти скътах грижливо на сухичко. Липсвахте ми!
      Добре дошла отново!И ти ни липсваше

Коментар

Alisiq написа:
        Браво, loli !Оплакване: Имам изпит в събота, и ми е мнооого нервно... Направила съм си мнооого пищови, и ако се наложи, ще ги използвам!
        И аз имам същото оплакване. Сега ще си правя не пищови,а картечници .Ще стрелям без предупреждение,моментално и безпощадно.
        Fiat Punto`04 1.2 60hp.
        Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
        ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Хахах приключих аз с изпити .. дипломна остана. Успех ви желая!! Оплаквам се: Сутринта трябваше да натоваря разни гуми и джанти в типозо и кората се измести така че като опитах да отворя отново се откърти чопчето и се скъса въженцето което я повдига.... Хваля се: Хубаво е че имам типо номер 2 на което тези работи са му излишни! :D
          ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
          // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Alisiq написа:
            Въпрос на манталитет предполагам...

Коментар

Хваля се: Преди час кацнах в Мюнхен ))) Не бях идвал в любимия ми град от 5 години. Станал е още по-хубав. ПС. Следваща дестинация - Лисабон - Португалия
              Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
              BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
              BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Айде и аз да се оплача - вече почти три седмици немога да си намеря работа в тая държава. Ба си кефа ! Искаш по-голяма заплата и ти бият шута. И то след пет и половина години работа в тая фирма.
                Основния закон на овчедушието е, че когато всеки си трае и се скатава, с течение на времето всички се оказват под ножа.

Коментар

kiselo написа:
                  Хваля се: Преди час кацнах в Мюнхен ))) Не бях идвал в любимия ми град от 5 години. Станал е още по-хубав. ПС. Следваща дестинация - Лисабон - Португалия
                  Мюнхен, Германия Да се похваля и оплача едновременноСпаска е боядисана, но цветовете нямат грам прилика, следва цялостно пребоядисване, в бял металик с перла.

Коментар

Оплаквам се: За пореден път не мога да се прибера в Българиq.Гъста магла! Проклет сум

Коментар

оплаквам се : нета ми е хипер скапаноплакване/хвалба: пак ми влезе муха в главата, с което побърквам цялото семейство
                      Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                      AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

оплаквам се :Развали се стартера на Вартбурга

Коментар

Хвалба: Палио/Павлинка вече е със зимните ботуши (нищо, че са 3 де :D )
                          Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

Оплаквам се:Типото отново е извън строя...Вече започва да ми писва...Оправя нещо и веднага след това изскочи друго...Второ оплакване:Мисля да сменям марката поради гореописаната причина...
                            Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                            Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                            EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Хвалба ;С нов компютър съм.Intel® Core(TM) i3-2120 Processor (3M Cache, 3.30 GHz)4 гб рам на 1333500 гб хардсъс джам седмица.Бях замислил ъпгрейд на стария,но реших да се обновя изцяло.Благодаря на Стелиян за съветите и отделеното време.
                              FIAT FORUM BULGARIA
                              Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

Оплакване - заради новата работа ще пропускам много репетиции, като болна съм. А колкото до новата работа - не знам дали да се хваля или оплаквам.
                                "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                                Ванга

Коментар

Working...
                                X