Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Варта-та изкара има няма година и половина. По средата на втората зима ме остави горката. Както и да е, да не цапаме повече темата, че ша нъ бият.
    Manowar - Татко
    Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
    Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
    Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
    Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Хвалба:Моят е някаква странна марка и не е от тези марки които изреждате. С колата го взех преди 4г. Като купувах колата съответно исках да я запаля да я чуя, но неможа изобщо да завърти. Реших, че първото което ще купувам е акумулатор. Подадохме с кабели от друг, харесах колата и явно след пътуването от Пловдив до Бургас се беше заредил и до ден днешен съм с него.
      Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
      Ex.Opel Astra

Коментар

Трябва да се оплача, че за огромно мое съжаление трябва да си спра ДРЛ-то ... поне докато намеря вариант за законното му ползване?!Обаче пък хвалбата е налице: вече си имам блутут ОБД скенер! Не знам още как ще го ползвам, но ФФБ знае! Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
        Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
        Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
        http://www.keepfighting.ms

Коментар

Оплакване - днес си намерих задната чистачка вдигната, явно "предупреждение" за нещо. Проблема е, че не знам за какво. Не спирам пред нечий гараж или кола. Ако е съм спрял на "нечие" място, защо не започна веднага след като се нанесох в тоя блок преди около 3 месеца, ами чак сега. И сега цял ден това ми е в главата, и дали утре няма да ми направят нещо по-сериозно. Тогава пак ще пиша в темата, дано обаче да е хвалба
          Това, което не ни убива, ни прави още по-досадни.
          ex FIAT Bravo 1.6 - RIP

Коментар

Оплакване:Акумулатора си отиде.
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Оплакване - някой ми е наритал калника на бегачковото комби снощи.Похвала- достатъчно съм прост да я продам за без пари и да не се занимавам с глупости повече.Ще свалям цената цял ден днес докато някой реши че има излишни пари за инвестиция.
              Alfa Romeo Centocinquantasei

Коментар

Хвалба ли е, оплакване ли е... Приплъзна ми съединителя на либрата, кофти, обаче пък ми дава чуден повод за ремап, на който много се чудя
                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Хвалба / оплакване - след 5-годишно "мързелуване", другата седмица започвам работа. Заплащането ниско, отговорността - много, но все пак е някакво начало.Хвалба/ оплакване - в петък съм на среща на Пежо клуба, която ще ми е последната каквато и да била форумска среща!
                  "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                  Ванга

Коментар

Irka_fihi написа:
                    Хвалба/ оплакване - в петък съм на среща на Пежо клуба, която ще ми е последната каквато и да била форумска среща!
                    Това като похвала или оплакване да го тълкуваме?

Коментар

Хваля се: След много тичане и мъки Стилото отново е в движение :D.
                      Fiat Stilo 1.9 JTD 2003г.

Коментар

Irka_fihi написа:
                        Хвалба / оплакване - след 5-годишно "мързелуване", другата седмица започвам работа. Заплащането ниско, отговорността - много, но все пак е някакво начало.Хвалба/ оплакване - в петък съм на среща на Пежо клуба, която ще ми е последната каквато и да била форумска среща!
                        1,Успех в начинанието2,И защо последна каквато и да е форумска среща?
                        първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                        Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                        Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Immortal написа:
                          Irka_fihi написа:
                          Хвалба/ оплакване - в петък съм на среща на Пежо клуба, която ще ми е последната каквато и да била форумска среща!
                          Това като похвала или оплакване да го тълкуваме?
                          Толкова ли неясно се изразявам? Хвалба е отиването ми на среща, а оплакване, че е последната каквато и да била форумска среща!
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

fihi написа:
                            pakumba написа:
                            акуто да издържи 3 години значи, че е пълен боклук.
                            Ами ако кажеш какъв да си взема и да издържи повече от три години ще те призная.До сега не се е случвало акумулатор да ме издържи повече от две-три години. сегашния му е втора зима сега и вече сдава багажа.Хваля се: Вече не е нужно да чакам шефката да стане от компа, за да си направя сутрешния преглед.
                            Има тема за акумулаторите и то в технически мисля.Акумулатор се дозарежда и ако има нужда долива на всеки поне 3 месеца.Ако не се прави това не се оплаквайте.
                            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Seicento Sporting Abarth написа:
                              Оплакване - някой ми е наритал калника на бегачковото комби снощи.Похвала- достатъчно съм прост да я продам за без пари и да не се занимавам с глупости повече.Ще свалям цената цял ден днес докато някой реши че има излишни пари за инвестиция.
                              Успокой топката малко.Недей да трошиш колата,по-добре я подари,от колкото да я съсипваш.Верно има голрми келеши,но не си заслужава.Има по-добър метод,например бухалка,чук,точилка(от ония дебелите).Тай де,таквас красавица,не си заслужава да става уръжие.А за акумулаторите.Тези не обслужваемите(капсалованите),те как се преглеждат.Не са ли от типа,караш докато се предаде,или се водят на специален,гаранционен сервиз.
                              Fiat Punto`04 1.2 60hp.
                              Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
                              ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Тук съм

Здравей дружина сговорна!Оплаквам се.. НЕ съм ви посещавала от много време, понеже бях на две мисии в Афганистан, всяка за по три месеца. Доста трудничко беше.Хваля се ... След втората мисия Брависима ме чакаше на открит паркинг без да е припалвана, ама хич. Турнах ключа ..и тръгна милата ми тя, любов моя.. Вярна до гроб! Обгрижих я като смених де що имаше по нея, взех си зимни гумички, а летните с летите джанти скътах грижливо на сухичко. Липсвахте ми!
                                Независима! Белисима... с BRAVisima
                                ТД100, 1.9

Коментар

Working...
                                X