Варта-та изкара има няма година и половина. По средата на втората зима ме остави горката. Както и да е, да не цапаме повече темата, че ша нъ бият.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
-
Хвалба:Моят е някаква странна марка и не е от тези марки които изреждате. С колата го взех преди 4г. Като купувах колата съответно исках да я запаля да я чуя, но неможа изобщо да завърти. Реших, че първото което ще купувам е акумулатор. Подадохме с кабели от друг, харесах колата и явно след пътуването от Пловдив до Бургас се беше заредил и до ден днешен съм с него.Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Трябва да се оплача, че за огромно мое съжаление трябва да си спра ДРЛ-то ... поне докато намеря вариант за законното му ползване?!Обаче пък хвалбата е налице: вече си имам блутут ОБД скенер! Не знам още как ще го ползвам, но ФФБ знае! Yellow_Flash_Colorz_PDT_08Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Оплакване - днес си намерих задната чистачка вдигната, явно "предупреждение" за нещо. Проблема е, че не знам за какво. Не спирам пред нечий гараж или кола. Ако е съм спрял на "нечие" място, защо не започна веднага след като се нанесох в тоя блок преди около 3 месеца, ами чак сега. И сега цял ден това ми е в главата, и дали утре няма да ми направят нещо по-сериозно. Тогава пак ще пиша в темата, дано обаче да е хвалба
Коментар
-
Оплакване:Акумулатора си отиде.Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Хвалба / оплакване - след 5-годишно "мързелуване", другата седмица започвам работа. Заплащането ниско, отговорността - много, но все пак е някакво начало.Хвалба/ оплакване - в петък съм на среща на Пежо клуба, която ще ми е последната каквато и да била форумска среща!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
Irka_fihi написа:Хвалба / оплакване - след 5-годишно "мързелуване", другата седмица започвам работа. Заплащането ниско, отговорността - много, но все пак е някакво начало.Хвалба/ оплакване - в петък съм на среща на Пежо клуба, която ще ми е последната каквато и да била форумска среща!първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
Immortal написа:Irka_fihi написа:Хвалба/ оплакване - в петък съм на среща на Пежо клуба, която ще ми е последната каквато и да била форумска среща!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
fihi написа:pakumba написа:акуто да издържи 3 години значи, че е пълен боклук.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Seicento Sporting Abarth написа:Оплакване - някой ми е наритал калника на бегачковото комби снощи.Похвала- достатъчно съм прост да я продам за без пари и да не се занимавам с глупости повече.Ще свалям цената цял ден днес докато някой реши че има излишни пари за инвестиция.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Тук съм
Здравей дружина сговорна!Оплаквам се.. НЕ съм ви посещавала от много време, понеже бях на две мисии в Афганистан, всяка за по три месеца. Доста трудничко беше.Хваля се ... След втората мисия Брависима ме чакаше на открит паркинг без да е припалвана, ама хич. Турнах ключа ..и тръгна милата ми тя, любов моя.. Вярна до гроб! Обгрижих я като смених де що имаше по нея, взех си зимни гумички, а летните с летите джанти скътах грижливо на сухичко. Липсвахте ми!Независима! Белисима... с BRAVisima
ТД100, 1.9
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар