borisov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплаквам се:Като видях сутринта на светло какво сме направили и се хванах за главата Погледнато отблизо, джантите са ужасни!!!Уж бяха изсъхнали, но в многобройните отвори се е натрупала повечко боя, която след като сме сложили джантите на колата се е поразтекла насам натам... Бе не е фрапантно, ама като се загледа човек се вижда и мен много ме дразни.
Коментар
-
Immortal написа:Оплаквам се:Като видях сутринта на светло какво сме направили и се хванах за главата Погледнато отблизо, джантите са ужасни!!!Уж бяха изсъхнали, но в многобройните отвори се е натрупала повечко боя, която след като сме сложили джантите на колата се е поразтекла насам натам... Бе не е фрапантно, ама като се загледа човек се вижда и мен много ме дразни.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
bubachko
borisov написа:=Rudi= написа:Честито, колега borisov! Да расте здрава и обичана!Оплакването ми е като твоето - акумулатора бавно, но сигурно си заминава. Дилемата ми е - какъв да избера?
Коментар
-
pakumba написа:акуто да издържи 3 години значи, че е пълен боклук.Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
borisov написа:Дойде време и аз да се похваля- вече станахме трима , роди ми се страхотна мома"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
fihi написа:Ами ако кажеш какъв да си взема и да издържи повече от три години ще те призная.До сега не се е случвало акумулатор да ме издържи повече от две-три години. сегашния му е втора зима сега и вече сдава багажа.F9Q750 @ 151hp/332.2Nm
Коментар
-
fihi - EXIDE PREMIUM.Оплакване - предстои ми нещо много важно и незнам как ще се справя. Притеснявам се."Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."
ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE
Коментар
-
fihi написа:pakumba написа:акуто да издържи 3 години значи, че е пълен боклук.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар