Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

borisov написа:
    Дойде време и аз да се похваля- вече станахме трима , роди ми се страхотна мома оплакване : бравото ми отесня
    Поздравления за дъщеричката.Да е жива и здрава и много да ви радва.И да се оплача-вероятно и на мен ще ми е тясна колицата и я продавам по същата причина.
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Immortal написа:
      Поредното зелено браво с бяла джанта. Това стана традиция и наистина изглежда много добре този цвят кола с бели джантета.Честито Дидо.
      FIAT BRAVO 1.6
      FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Оплаквам се:Като видях сутринта на светло какво сме направили и се хванах за главата Погледнато отблизо, джантите са ужасни!!!Уж бяха изсъхнали, но в многобройните отвори се е натрупала повечко боя, която след като сме сложили джантите на колата се е поразтекла насам натам... Бе не е фрапантно, ама като се загледа човек се вижда и мен много ме дразни.

Коментар

Immortal написа:
          Оплаквам се:Като видях сутринта на светло какво сме направили и се хванах за главата Погледнато отблизо, джантите са ужасни!!!Уж бяха изсъхнали, но в многобройните отвори се е натрупала повечко боя, която след като сме сложили джантите на колата се е поразтекла насам натам... Бе не е фрапантно, ама като се загледа човек се вижда и мен много ме дразни.
          Ще я караш само по тъмно и готово.К’во се косиш толкоз.
          Fiat Punto`04 1.2 60hp.
          Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
          ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

Благодаря колеги.отново оплакване - замина ми акумулатора хвалба - довечера ми пристига новия

Коментар

Да се похваля - вече съм с ксенон 6000К - разликата е поразителна.

Коментар

Честито, колега borisov! Да расте здрава и обичана!Оплакването ми е като твоето - акумулатора бавно, но сигурно си заминава. Дилемата ми е - какъв да избера?

Коментар

=Rudi= написа:
                  Честито, колега borisov! Да расте здрава и обичана!Оплакването ми е като твоето - акумулатора бавно, но сигурно си заминава. Дилемата ми е - какъв да избера?
                  аз се спрях на BOSH silver s5

Коментар

borisov написа:
                    =Rudi= написа:
                    аз се спрях на BOSH silver s5
                    Кой каквото ще да казва, аз от МонБат съм много доволен... един замина след 3 години, втория е вече на 2 люти варненски и все още не съм разочарован...Хваля се, след последното ходене до Варна успях да сваля разхода на Кънчо до 4.7/100. Все повече се замисля, има ли смисъл от газова...

Коментар

акуто да издържи 3 години значи, че е пълен боклук.
                      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                      Fiat Bravo'97 1,6 16v
                      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
                        Ами ако кажеш какъв да си взема и да издържи повече от три години ще те призная.До сега не се е случвало акумулатор да ме издържи повече от две-три години. сегашния му е втора зима сега и вече сдава багажа.Хваля се: Вече не е нужно да чакам шефката да стане от компа, за да си направя сутрешния преглед.
                        Manowar - Татко
                        Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                        Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                        Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                        Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

borisov написа:
                          Дойде време и аз да се похваля- вече станахме трима , роди ми се страхотна мома
                          Честито, колега! Много щастие да ви носи, да расте здрава, умна и красива! :D Оплакване - след тая сватба, съм голям парцал! Както и да звучи! ® Оплакване - инструкторът ми пак се бъзика с мен и ако продължава в този дух - направо го сменям!
                          "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                          Ванга

Коментар

fihi написа:
                            Ами ако кажеш какъв да си взема и да издържи повече от три години ще те призная.До сега не се е случвало акумулатор да ме издържи повече от две-три години. сегашния му е втора зима сега и вече сдава багажа.
                            Хвалба - Ванка, Магнети Марели италиански, 9 годишен вече. Според мен и тази зима ще изкара.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

fihi - EXIDE PREMIUM.Оплакване - предстои ми нещо много важно и незнам как ще се справя. Притеснявам се.
                              "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                              Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

fihi написа:
                                pakumba написа:
                                Ами ако кажеш какъв да си взема и да издържи повече от три години ще те призная.До сега не се е случвало акумулатор да ме издържи повече от две-три години. сегашния му е втора зима сега и вече сдава багажа.Хваля се: Вече не е нужно да чакам шефката да стане от компа, за да си направя сутрешния преглед.
                                varta, exide, marelli, baner.Сигурно и мноооооого други
                                Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                                X