оплаквам се.... вадиха ми зъб - 7-ми горе дясно - с 3 корена и 3 гранулома на тях и абцес... цяла седмица ме мъчи, пих антибиотици и прочее... днес му дойде ред на ваденето... вече ме пуска упойката... ужас... тих ужас... сега ще се свия на диванчето и ще си пусна мачовете от Англия - дано не са като снощното дерби, а да ме накарат да забравя... и Аулин, много Аулин.... с шепите...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
хвалба - ксенонизирах се, ето с това: http://www.hid.bg/img/products/produ....jpgмного лесен и бърз монтаж, за сега без грешки и смущения, да видим до кога :D
Коментар
-
FEN TEMPRA BG написа:хвалба - ксенонизирах се, ето с това: http://www.hid.bg/img/products/produ....jpgмного лесен и бърз монтаж, за сега без грешки и смущения, да видим до кога :D
Коментар
-
Да се похваля и днес: Отиваме на гости в Irka_fihi и fihi, а там ни чакат още прекрасни хора от форума, абе на форумска среща отиваме, но няма да си гледаме колите.Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
///// написа:Хвалба - пробвам тука едни мариновани цаци с лучец и маслинки дали вървят с домашна татковка ракийка!Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Irka_fihi написа:Оплакване - липсват ми некои ’ора, ама ко да праиш? Съдба!Fiat Coupe 20V Turbo & Audi A4 2.5TDI Quattro & Fiat Punto Evo
Сутрин вечер моторизъм,здрав и бодър организъм!
Коментар
-
Humppa
Оплакване - цяла седмица денонощно пиша курсов проект. Останаха ми само чертежите... Утре трябва да предавам.Хвалба - получи се страхотно Yellow_Flash_Colorz_PDT_07
Коментар
-
Хвалба - Днес си взех първият изпит,по икономика. Оплакване - Егати шоферите дето има.На прав път се напъват,като влязат в планинските проходи,скачат на спирачката,на средата на всеки завой.А като тръгнеш да ги изпреварваш,се правят на голямата работа.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
Оплакване: Чукнах 101кг...От утре съм на диета и засилване на спорта...Оплакване 2: Тъпото е, че хем що годе спортувам хем качвам килограми...!? Спорта е тичане...Хвалене: Утре съм за риба, а в понеделник предстои важна сделкаRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар