Честито за колата, Дидо! (ъъъъм.... за автобуса да кажа) Аз пък да се оплача - хората смениха толкоз коли, а аз все една и съща карам. И по-лошото е, че не ми се разделя с нея!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплакване:Кучето ми го ухапа един голям пес Ветеринара каза.че няма страшно,но му даде някакво хапчеда не го боли.Оказа се,че е прекалил с дозата и сега малкия пух е надрусан . Само лежищото като стане и преплита кракатаЖивотът е това,което се случва докато кроим други планове.
Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart
Коментар
-
оплакване: сутринта ми се скъса пликчето и трите банички за закуска отидоха в кофата Yellow_Flash_Colorz_PDT_21хвалене: дойде ми термометъра за фурната, който поръчах вчера, на Whirlpool"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Съвсем символичен. Други хора ще могат да се похвалят с повече! Хвалба - в Париж се видях с братовчед си, когото не бях виждала 4-5 години...отседнах у тях и се грижиха за мен като за принцеса!!! Не знам с какво го заслужих, но бях, меко казано, очарована!"Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
Ванга
Коментар
-
///// написа:Честито за колата, Дидо! (ъъъъм.... за автобуса да кажа) Аз пък да се оплача - хората смениха толкоз коли, а аз все една и съща карам. И по-лошото е, че не ми се разделя с нея!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Irka_fihi написа:Не знам с какво го заслужих, но бях, меко казано, очарована!Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар