Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Честито за колата, Дидо! (ъъъъм.... за автобуса да кажа) Аз пък да се оплача - хората смениха толкоз коли, а аз все една и съща карам. И по-лошото е, че не ми се разделя с нея!

Коментар

Хвалба - върнах се от Франция.Оплакване - върнах се от Франция.Хвалба - случихме на невероятно време, изкарахме страхотно, купих много подаръци за любимите си хора...
      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
      Ванга

Коментар

Добре дошлааааа! Липсваше ниииииииииии, Иркееее! Тъкмо щях за звъня на кептъна дали си се прибрала.И да се похваля - канят ме на Ред Рок (запознатите го знаят - на аспарухово на плажа) на хелоуин!

Коментар

Оплакване:Кучето ми го ухапа един голям пес Ветеринара каза.че няма страшно,но му даде някакво хапчеда не го боли.Оказа се,че е прекалил с дозата и сега малкия пух е надрусан . Само лежищото като стане и преплита краката
          Животът е това,което се случва докато кроим други планове.
          Love is a language spoken by everyone,but understood only by the heart

Коментар

оплакване: сутринта ми се скъса пликчето и трите банички за закуска отидоха в кофата Yellow_Flash_Colorz_PDT_21хвалене: дойде ми термометъра за фурната, който поръчах вчера, на Whirlpool
            "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
            Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
            Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Irka_fihi написа:
              Хвалба - върнах се от Франция.Оплакване - върнах се от Франция.Хвалба - случихме на невероятно време, изкарахме страхотно, купих много подаръци за любимите си хора...
              предполагаема хвалба: вероятно Ирка ми е донесла подарък?

Коментар

Съвсем символичен. Други хора ще могат да се похвалят с повече! Хвалба - в Париж се видях с братовчед си, когото не бях виждала 4-5 години...отседнах у тях и се грижиха за мен като за принцеса!!! Не знам с какво го заслужих, но бях, меко казано, очарована!
                Ванга

Коментар

Хваля се : снощи бях е Студентски град Оплакване: беше много тежка нощ и тежко прибиране
                  Fiat Brava 1.9 TD 75

Коментар

///// написа:
                    Честито за колата, Дидо! (ъъъъм.... за автобуса да кажа) Аз пък да се оплача - хората смениха толкоз коли, а аз все една и съща карам. И по-лошото е, че не ми се разделя с нея!
                    Живко ,не си единствен... Моята днес я взех от тенекеджията и съм страшно доволен...Сега една изолацийка и се приключва...Дай да ги женим двете...Да вземат да ни направят по едно Уно турбо... Между другото онова тропане в предницата изчезна... :D Всичко е хвалба...
                    Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                    Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                    EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Irka_fihi написа:
                      Не знам с какво го заслужих, но бях, меко казано, очарована!
                      не си го заслужила, ама те хората откъде да знаят
                      Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
                      Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Хвалба - направихме едно дъъъъълго кафенце с форумското талисманче в хотел "Радисън". Хвалба - шефчето получи факс и ни заведе с детето на пицария.
                        Ванга

Коментар

Оплакване: снощи разбиха пунтото на сестра ми. Десният прозорец е на сол, както и двете ключалки.Хубавото е, че каското ще поеме щетите, но си е разправия. А и чувството е много неприятно, особено когато не е за пръв път...
                          Fiat Bravo 1.4 16v T-jet 120 Dynamic

Коментар

Оплаквам се: Не мога да намеря човек с когото да пия кафе в София по време на концерта на Sade, тъй като съм само шофьор и нямам намерение да присъствам на коценрта! Някои иска ли

Коментар

То...тоя, който иска, рядко влиза във форума, но има скайп, фейсбук и телефон!...и е свободен по цял ден!Оплакване - Розето, което си отворих - не става за никъв!Поне бадемите са хубави.
                              Ванга

Коментар

Хвалба: снощи поливахме бебе. Роди се мъжко в компанията Хвалба 2: на обяд гледахме кола за едно приятелче. Opel Rekord L(imousine) 1966-та. Ще я взима и я почваме !Приятен уикенд на всички !
                                In JTD I believe, in Nm I trust !

Коментар

Working...
                                X