Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Изтрий го и ти де, притеснила се е Хвалба: измих си колата и втори ден не се е изцапала :P

Коментар

Хвале се: почивка :PОплакване: днес ще се прави гражданска и преглед = -200лв
        Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

dimaldim написа:
          По този повод - и аз съм така - гражданска + данък + преглед + 2-ра/последна/ вноска каско = разоряване Оплакване: Много съм болнааа
          Más vale tarde que nunca
          Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Alisiq написа:
            dimaldim написа:
            По този повод - и аз съм така - гражданска + данък + преглед + 2-ра/последна/ вноска каско = разоряване Оплакване: Много съм болнааа
            Чайчета и от този сорт пии и ще се оправиш, но ако болното е финансово там незнам какъв е лека.Поежелавам ти бързо да оздравееш.
            първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
            Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
            Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

sharpradi написа:
              Alisiq написа:
              dimaldim написа:
              Чайчета и от този сорт пии и ще се оправиш, но ако болното е финансово там незнам какъв е лека.Поежелавам ти бързо да оздравееш.
              А ако скоро не се оправиш ще те взема аз да се лекуваме Оплаквам се ; писна ми от срещи с полицаи, в които ми е трудно да разбера кой е по малоумен - аз или те
              Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
              AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

След няколко часова хвалба: минах ГТП - двигател перфектен, спирачки същоза оплакване: Блокирала вилка на съединител(?), за това ми е и толкова твърд педала - най-вероятно за смяна цял комплект.за оплакване 2: Десния преден амортесьор ми е почти изпусналза оплакване 3: за смяна са гумички на клапанитеОбщо взето съм доволен :D :D
                Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

mims написа:
                  А ако скоро не се оправиш ще те взема аз да се лекуваме Оплаквам се ; писна ми от срещи с полицаи, в които ми е трудно да разбера кой е по малоумен - аз или те
                  Супееер Не им обръщай внимание на полицаите, бъзикат се сигурно нещо
                  Más vale tarde que nunca
                  Peugeot 206 2.0 HDi ))

Коментар

Оплаквам се: Продадох си Дедричката.Хваля се: Купих си Капо ди тути Капи

Коментар

Immortal написа:
                      Честито.
                      първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                      Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                      Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Immortal написа:
                        Така ли се прави бре "серсемино"?Дай тука снимки,ЕГН,ДКН и тн...И се разходи до Бургас да видиш как и е разхода(да почерпиш).Честито.
                        FIAT FORUM BULGARIA
                        Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
                          Immortal написа:
                          Така ли се прави бре "серсемино"?Дай тука снимки,ЕГН,ДКН и тн...И се разходи до Бургас да видиш как и е разхода(да почерпиш).Честито.
                          Честито отново !!!До Бургас е лесно Планината да преФърли
                          FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                          FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Оплаквам се - днес рано сутринта една руса колежка с ново Пунто, със 100 % затъмнено задно стъкло, което е забранено от закона, след като задоволи нуждите от гориво на Пунтото на бензиностонцията на ЕКО на АМ Тракия в посока Пловдив и след като задоволи собствените си капризи с кафета, минерални води и топли банички, подкара Пунтото в мъглата на Вакарел със 150, гризкайки си междувременно от явно вкусната баничка...хвала на такива колежки и се надявам да не е от форума

Коментар

FEN TEMPRA BG написа:
                              Оплаквам се - днес рано сутринта една руса колежка с ново Пунто, със 100 % затъмнено задно стъкло, което е забранено от закона, след като задоволи нуждите от гориво на Пунтото на бензиностонцията на ЕКО на АМ Тракия в посока Пловдив и след като задоволи собствените си капризи с кафета, минерални води и топли банички, подкара Пунтото в мъглата на Вакарел със 150, гризкайки си междувременно от явно вкусната баничка...хвала на такива колежки и се надявам да не е от форума
                              Хехе , ами Вие Колега , със 170 км/ч трябва да сте карали , че да забележите гризкането на баничката
                              FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                              FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Re: Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Румен_Хинчев написа:
                                FEN TEMPRA BG написа:
                                Хехе , ами Вие Колега , със 170 км/ч трябва да сте карали , че да забележите гризкането на баничката
                                За малко не познахте, колега, беше със 150 за 300 метра и после със 180, за 500 метра за да видя за какво иде реч...и още не вярвам на това което видях...виждал съм и друго - как шофьор на бус чете вестник на волана при скорост 90

Коментар

Working...
                                X