Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Alisiq написа:dimaldim написа:Хвале се: почивка :PОплакване: днес ще се прави гражданска и преглед = -200лвпървият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена
Коментар
-
sharpradi написа:Alisiq написа:dimaldim написа:Хвале се: почивка :PОплакване: днес ще се прави гражданска и преглед = -200лвPunto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
След няколко часова хвалба: минах ГТП - двигател перфектен, спирачки същоза оплакване: Блокирала вилка на съединител(?), за това ми е и толкова твърд педала - най-вероятно за смяна цял комплект.за оплакване 2: Десния преден амортесьор ми е почти изпусналза оплакване 3: за смяна са гумички на клапанитеОбщо взето съм доволен :D :D
Коментар
-
krasio_79bs написа:Immortal написа:Оплаквам се: Продадох си Дедричката.Хваля се: Купих си Капо ди тути КапиFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Оплаквам се - днес рано сутринта една руса колежка с ново Пунто, със 100 % затъмнено задно стъкло, което е забранено от закона, след като задоволи нуждите от гориво на Пунтото на бензиностонцията на ЕКО на АМ Тракия в посока Пловдив и след като задоволи собствените си капризи с кафета, минерални води и топли банички, подкара Пунтото в мъглата на Вакарел със 150, гризкайки си междувременно от явно вкусната баничка...хвала на такива колежки и се надявам да не е от форума
Коментар
-
FEN TEMPRA BG написа:Оплаквам се - днес рано сутринта една руса колежка с ново Пунто, със 100 % затъмнено задно стъкло, което е забранено от закона, след като задоволи нуждите от гориво на Пунтото на бензиностонцията на ЕКО на АМ Тракия в посока Пловдив и след като задоволи собствените си капризи с кафета, минерални води и топли банички, подкара Пунтото в мъглата на Вакарел със 150, гризкайки си междувременно от явно вкусната баничка...хвала на такива колежки и се надявам да не е от форумаFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
Re: Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Румен_Хинчев написа:FEN TEMPRA BG написа:Оплаквам се - днес рано сутринта една руса колежка с ново Пунто, със 100 % затъмнено задно стъкло, което е забранено от закона, след като задоволи нуждите от гориво на Пунтото на бензиностонцията на ЕКО на АМ Тракия в посока Пловдив и след като задоволи собствените си капризи с кафета, минерални води и топли банички, подкара Пунтото в мъглата на Вакарел със 150, гризкайки си междувременно от явно вкусната баничка...хвала на такива колежки и се надявам да не е от форума
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар