Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хвалбата е, че съм с нови, готски мигачи на калниците! Тунингарски, бели и мнооо фешън. Другото, от което днес съм адски доволен е ,че пред избирателните секции беше пълно с гласуващи!И на свой ред да се оплача,че задната врата, на багажника продалжава да ми хлопа, по скоро амортисьорчетата и направо ми скъсва нервичките!!!
    Predatorsi написа:
    Стискайте палци ,утре или в други ден ще карам колата ,за да кажат присъдата ,за цената и колко е изгнила... По мои сметки едни 6-700 лева ще искат... То това си е оплакване... За хвалба - моята приятелка си взе държавния изпит и вече е висшист със специалност Счетоводство и контрол...Сега остава една магистратура...То като се замисля ,това си е голяма хвалба...
    Колега вчера вечерта в "продава автомобили" видях една делта 1,6моно /90кс/ за 400лв!
    Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
    Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
    http://www.keepfighting.ms

Коментар

Хваля се - говоря с Шефката
      Manowar - Татко
      Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
      Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
      Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
      Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Jimy написа:
        Хвалбата е, че съм с нови, готски мигачи на калниците! Тунингарски, бели и мнооо фешън. Другото, от което днес съм адски доволен е ,че пред избирателните секции беше пълно с гласуващи!И на свой ред да се оплача,че задната врата, на багажника продалжава да ми хлопа, по скоро амортисьорчетата и направо ми скъсва нервичките!!!
        Predatorsi написа:
        Стискайте палци ,утре или в други ден ще карам колата ,за да кажат присъдата ,за цената и колко е изгнила... По мои сметки едни 6-700 лева ще искат... То това си е оплакване... За хвалба - моята приятелка си взе държавния изпит и вече е висшист със специалност Счетоводство и контрол...Сега остава една магистратура...То като се замисля ,това си е голяма хвалба...
        Колега вчера вечерта в "продава автомобили" видях една делта 1,6моно /90кс/ за 400лв!
        И аз я видях тази Делта...По принцип Делта-та ми е слабост...Парите не са и много ,даже се свързах с човека ,който я продава ,но все пак ще изчакам да видя какво ще кажат мАсторите...Само дето е в Шумен...
        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
          Jimy написа:
          Predatorsi написа:
          И аз я видях тази Делта...По принцип Делта-та ми е слабост...Парите не са и много ,даже се свързах с човека ,който я продава ,но все пак ще изчакам да видя какво ще кажат мАсторите...Само дето е в Шумен...
          Питай за документите на колата,че имаше някаква драма там.
          FIAT BRAVO 1.6
          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

хвалба : ТипиЧко е с нови газови амортисьори. Почти бях забравила колко добре вози тази кола. хвалба 2: напоследък много често се случва като говорят колегите ( и не само те ) за някоя част по колата аз не само я знам как изглежда ами дори мога да се намеся в разговора. Това страшно много ме радва :D
            Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
            AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

popara801 написа:
              Питай за документите на колата,че имаше някаква драма там.
              Той колегата е писал в обявата ,че са намерили талона...Ама още не е сигурно какво ще стане с моята ,това му казах и на него...Днес ще я карам и ще се разбере...Иначе Делтата е добра ,поне на вид...То и Типото е добре на вид...ама...Днес му свалих всички глупости от багажника и лъсна голата истина...Ето няколко снимки...Знам че е поправимо ,то всичко е поправимо ,но цената е важна...На гредата отпред нямам снимки ,ама там си трябва ,на практика ,нова греда...Сега ,като се замисля ,ако купя Делтата ,ще ми излезе сигурно ,колкото да оправя Типото...Докарване от Шумен ,прехвърляне ,гражданска ,винетка...
              Прикачени файлове
              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Пред нас седеше подобна дилема след като брат ми удари Делтата - дали да я правим, или да я разпродаваме на части и да вземем нещо друго.Надделя разумното решение да я продаваме на части. Взехме Бравото, а от частите на Делтата досега почти сме покрили Бравото.А има още доста неща за продаване.Тъй че не му мисли. Не се занимавай да кърпиш стари кошници.Но е много много много по-изгодно (ако имаш условия), да разглобиш собственоръчно Типото и да го продаваш на части, отколкото да го закараш на морга.На морга ни даваха 400 лв за Делтата, а досега сме изкарали около 1800 лв от нея, и могат да се изкарат поне още 500. Лошото е, че ти трябва място, където да държиш частите и време, за да ги продадеш.

Коментар

Хвалба: Днес е заплатено време. Странно е чувството хем да не си на работа хем да вземаш заплата. Харесва ми
                  Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                  BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                  BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

kiselo написа:
                    Хвалба: Днес е заплатено време. Странно е чувството хем да не си на работа хем да вземаш заплата. Харесва ми
                    Колега, я се похвали с друго, вече не идваш към техномаркета, приключи ли обучението?
                    Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

dimaldim написа:
                      kiselo написа:
                      Колега, я се похвали с друго, вече не идваш към техномаркета, приключи ли обучението?
                      Ами то не е много за хвалене, но ми се наложи по спешност да замина.
                      Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                      BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                      BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Хваля се : Колата ще се прави!Цената далеч не е това ,което мислех...

Коментар

Predatorsi написа:
                          Хваля се : Колата ще се прави!Цената далеч не е това ,което мислех...
                          Ами дано стане както трябва,а не да е кърпеж за външен вид.
                          FIAT BRAVO 1.6
                          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Ами и аз това се надявам...Не искам да я правя през няколко месеца...Тогава ще си е за голямо оплакване...

Коментар

Двойна хвалба - утре отивам да загубя 2 работни дни в София на Futuretech 2011 и Webit
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплакване 1 - Днеска ме наводниха съседите , а тъкмо свърших с ремонта в къщи.
                                първият ми автомобил беше ЖИГУЛИ
                                Lancia Kappa 2.020v 155 H.P
                                Велико Търново/ Горна Оряховица там ми е корена

Коментар

Working...
                                X