Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплаквам се: приятелят ми от училище, който си беше за 3 седмици тук, преди малко замина пак за Лондон. Хваля се: Видях се с Краси и Дянко в Бургас на по шкембе и бира.

Коментар

Оплаквам се:1. Отново тръбата преди последното гърне се скъса.2. Много трудно ще намеря някой да я залепи
      Fiat Bravo SX 1.4 12V

Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
      Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Коментар

Оплаквам се : Днес си запалих колата, отидох да и напомпам гумите и скъсах маркуч на спирачките. Сега вече нямам и спирачна течност, изтече цялата. Бях заредил акумулатора оставих я да поработи малко, за да загрее и отвори термостата, но тя изгасна и повече неиска да запали - акумулатор йок. иде ми да взема едно дърво и като я почна ако имах пари до довечера щеше да готова, но нямам
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
        Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic

Коментар

Хваля се: Баси и кефа!Подробности - в новините след 2-3 дни

Коментар

Хваля се: Изкарах една изключително приятна 20 дневна почивка в Норвегия!
            Уважавам тези,които ме уважават!
            Clube do Marea!

Коментар

V.Vencislavov написа:
              Защо излъга, че в Дания бре Хвалба - измих колата, ама така я измих, че цялата е на петна
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

[quote="emzo"]
                V.Vencislavov написа:
                Защо излъга, че в Дания бре E сега- подробности
                Уважавам тези,които ме уважават!
                Clube do Marea!

Коментар

kosta написа:
                  Оплаквам се : Днес си запалих колата, отидох да и напомпам гумите и скъсах маркуч на спирачките. Сега вече нямам и спирачна течност, изтече цялата. Бях заредил акумулатора оставих я да поработи малко, за да загрее и отвори термостата, но тя изгасна и повече неиска да запали - акумулатор йок. иде ми да взема едно дърво и като я почна ако имах пари до довечера щеше да готова, но нямам
                  Еееех , братле ..
                  FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                  FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

V.Vencislavov написа:
                    Снимков мат’рял - кога ?
                    FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                    FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Хвалба - от вчера съм нови амортисьори

Коментар

Immortal написа:
                        Хваля се: Баси и кефа!Подробности - в новините след 2-3 дни
                        Да не се каниш да спечелиш изборите от първи тур :D
                        Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Хваля се: моя любим отбор се сдоби с Осветление на ст."Берое"

Коментар

donnna написа:
                            хихихихи да се хваля ли, да се оплаквам ли, да се смея ли....не съм свалил стикера от Италфеста на стъклото. Номер 32 съм....и сега ме питат за коя партия агитирам Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 кажете ми - коя партия е с бюлетина № 32, да ида да взема некой лев за агитация...
                            Пффф аз не съм си махнала миналогодишния тва да се брои като оплакване
                            Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
                            AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING

Коментар

Стискайте палци ,утре или в други ден ще карам колата ,за да кажат присъдата ,за цената и колко е изгнила... По мои сметки едни 6-700 лева ще искат... То това си е оплакване... За хвалба - моята приятелка си взе държавния изпит и вече е висшист със специалност Счетоводство и контрол...Сега остава една магистратура...То като се замисля ,това си е голяма хвалба...
                              Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                              Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Оплакване: Преди седмица в диапазона на 5-10мин и майка ми и баба ми влезнаха в спешния кабинет в Добрич заради кръвно...баба ми с лек инсулт...Хвалене: преди ден два ги изписаха и двете. Ще е нужно време да се възтановят, но всичко би трябвало да е ОК...Хвалене: Подписах договора за който съм мечтал винаги. Хвалене: Средата на другия месец заминавам на плаж!!! Лисабон...
                                Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
                                BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
                                BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Working...
                                X