Оплаквам се: приятелят ми от училище, който си беше за 3 седмици тук, преди малко замина пак за Лондон. Хваля се: Видях се с Краси и Дянко в Бургас на по шкембе и бира.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Оплаквам се : Днес си запалих колата, отидох да и напомпам гумите и скъсах маркуч на спирачките. Сега вече нямам и спирачна течност, изтече цялата. Бях заредил акумулатора оставих я да поработи малко, за да загрее и отвори термостата, но тя изгасна и повече неиска да запали - акумулатор йок. иде ми да взема едно дърво и като я почна ако имах пари до довечера щеше да готова, но нямамAlfa Romeo 156 SW 1.9 JTD, 16V m-jet '04
Ex Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD '04; Ex Alfa Romeo 156 1.9 JTD '01; Ex Fiat Coupe 2.0 '95; Ex Fiat Tipo 1.6 i.e. '93; Ex Fiat 131 Mirafiori 1.4 i.e. '82; Ex Opel Vectra C 1.9 CDTI '05 Elegance, Automatic
Коментар
-
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
kosta написа:Оплаквам се : Днес си запалих колата, отидох да и напомпам гумите и скъсах маркуч на спирачките. Сега вече нямам и спирачна течност, изтече цялата. Бях заредил акумулатора оставих я да поработи малко, за да загрее и отвори термостата, но тя изгасна и повече неиска да запали - акумулатор йок. иде ми да взема едно дърво и като я почна ако имах пари до довечера щеше да готова, но нямамFIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo
Коментар
-
donnna написа:хихихихи да се хваля ли, да се оплаквам ли, да се смея ли....не съм свалил стикера от Италфеста на стъклото. Номер 32 съм....и сега ме питат за коя партия агитирам Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 кажете ми - коя партия е с бюлетина № 32, да ида да взема некой лев за агитация...Punto Sporting 1.2 16V 85 h.p. - ex, but first in my heart
AudiLina A3 1.8 20V 125 h.p. - NOW DRIVING
Коментар
-
Стискайте палци ,утре или в други ден ще карам колата ,за да кажат присъдата ,за цената и колко е изгнила... По мои сметки едни 6-700 лева ще искат... То това си е оплакване... За хвалба - моята приятелка си взе държавния изпит и вече е висшист със специалност Счетоводство и контрол...Сега остава една магистратура...То като се замисля ,това си е голяма хвалба...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Оплакване: Преди седмица в диапазона на 5-10мин и майка ми и баба ми влезнаха в спешния кабинет в Добрич заради кръвно...баба ми с лек инсулт...Хвалене: преди ден два ги изписаха и двете. Ще е нужно време да се възтановят, но всичко би трябвало да е ОК...Хвалене: Подписах договора за който съм мечтал винаги. Хвалене: Средата на другия месец заминавам на плаж!!! Лисабон...Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар