Оплакване: Фиатката ме предаде сутринта, неиска да запали, акумулатора - 11,7V
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Похвали се, оплачи се! 4-та серия
Collapse
Заключена тема
X
X
-
snake написа:Predatorsi написа:То проблемът е ,че в момента няма как да извадя 3000 лв. ,за да си купя друга кола...Иначе ми е ясно ,че това не е единствената кола...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Predatorsi написа:Като ще ми кипне и ще взема да скоча на нещо щар по щар турбо катерач жар към небето...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Predatorsi написа:Predatorsi написа:Хваля се:Взех заплата...Оплаквам се:Утре Типо-то влиза в сервиз да му видят спирачките ,че нещо хич ги няма...На връщане от Милеви скали за малко да стане белята и от тогава не съм го карал...Ама се надяваме ,че ще го оправят...
Коментар
-
Гаден, тъп и скапан ден. Чувствм се отвратително.(не съм изморен)Manowar - Татко
Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко
Коментар
-
хихихихи да се хваля ли, да се оплаквам ли, да се смея ли....не съм свалил стикера от Италфеста на стъклото. Номер 32 съм....и сега ме питат за коя партия агитирам Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 кажете ми - коя партия е с бюлетина № 32, да ида да взема некой лев за агитация...Fiat Punto 1.1-Синята птица
Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp
Коментар
-
Да се оплаквам или да се смея.Сменям СУМПС във В.Търново за книжката внасям в банката която е интегрирана в КАТ 25 лв. и 3 лв. за превода ,а за контролния талон внасям 1 лв. и отново 3 лв. такса. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 това е ненормално издевателство.Не съм за трите лева ама защо отделно?Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар