Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Оплакване: Фиатката ме предаде сутринта, неиска да запали, акумулатора - 11,7V
    Lancia Lybra '00 1.8 140hp

Видеорегистратори

Коментар

snake написа:
      Predatorsi написа:
      То проблемът е ,че в момента няма как да извадя 3000 лв. ,за да си купя друга кола...Иначе ми е ясно ,че това не е единствената кола...
      Има и по-евтини. Хвърлил съм око на едно БМВ - някъде около 1990 г. Стои като паметник на тротоара в нашия квартал от повече от половин година. Иначе си е здраво и право - познавам и собственика, и колата. Но собственикът пострада здравословно и не е карал БМВ-то от много време. Междувременно някакви пияндета му счупиха предното и задното стъкло. Но това е кола, истинска кола - голяма, комфортна, здрава и мощна. И бих дал в това състояние около 700-800 лв. за нея плюс още 500 лв. да я приведа в по-добър вид. Имам голямо желание да купя и възродя тази кола, ако някой не ме изпревари...
      Като ще ми кипне и ще взема да скоча на нещо щар по щар турбо катерач жар към небето...
      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
        Като ще ми кипне и ще взема да скоча на нещо щар по щар турбо катерач жар към небето...
        И още един паметник има в нашия квартал: фиат купе 1.8, 130 к.с. Тази година мисля, че е карано само един път. Работеше, виждах ги и ги чувах младежите допреди година редовно с купето. После му спукаха картера на вълнообразните павета около нас и оттогава си стои на тротоара. Според мен ще са доволни, ако някой ги отърве от тази кола, защото нито имат пари за бензин, данъци, застраховки, нито нищо. Просто си начесаха крастата да имат купе. Но не съм ги питал дали се продава, в интерес на истината. Едва ли ще й искат много пари. Ако те интересува, влез в албума с колите ми във ФБ. Купето се вижда цялото на една от снимките на астрата. Ако някой го купи, аз ще се похваля, защото ми пречи.
        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Predatorsi написа:
          Predatorsi написа:
          Хваля се:Взех заплата...Оплаквам се:Утре Типо-то влиза в сервиз да му видят спирачките ,че нещо хич ги няма...На връщане от Милеви скали за малко да стане белята и от тогава не съм го карал...Ама се надяваме ,че ще го оправят...
          Колеги ,не знам откъде да започна...Оправиха спирачките...По едно време пича ме викна с думите "Ела ,ела ,да ти покажа нещо..."...Минах под колата ,и като видях гледката отдолу и направо ми се дорева...Гредата от лявата страна ,която държи предния мост я нямаше...Всичко е изгнило...Мостът се мести както си поиска...Добрата новина е ,че вече знам откъде идва онова гадно тропане...Лошата е ,че по всяка вероятност още едно форумско Типо отива към продажба на части...А толкова я обичам тази кола...Разбира се ,първо ще я карам на тенекеджия ,за да я погледне ,но като знам ,че и отзад е изгнила по същия начин ,направо се чудя ,дали си струва...Те ще ми искат пари ,колкото за още едно Типо...А иронията е ,че декември месец ще ми трябва страшно много кола ,другата ще я вземе на приятелката ми баща и ,понеже се връща от Англия...Та не знам какво да правя просто...Та хвалби няма...
          Ами така става, като потече киселина от акомулатора! Точно там отива. За оплакване - другата седмица влизам и аз в бокса за смяна на масло. А подругата - и за смяна на гумите.За хвалене - установих, че догодина джулай се пада събота срещу неделя.

Коментар

И аз да се похваля: Живко ме зарадва с констатацията си
            Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
            Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
            Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
            BMW X3 3.0D Aut

Коментар

Оплаквам се: Толкова съм зомбиран от Фейсбук, че като чета мнения във форума и търся опцията "Like"

Коментар

Гаден, тъп и скапан ден. Чувствм се отвратително.(не съм изморен)
                Manowar - Татко
                Еx Fiat Brava 1,6 16v 103hp ELX '97 LPG - Брависима
                Ex Fiat Marea Weekend 2.0 20v 147hp HLX '97 CNG - Марчето
                Ex Lancia Thesis 3.2 V6 230hp '06 LPG - Теси
                Fiat Multipla 1,6 16v 103hp Bipower '00 - Боко

Коментар

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

И при мен главоболия , ама е така когато се хващаш на женски обещания в бизнесът.
                  FIAT BRAVA 1.4 12V А/С, с чийто собственик можете да се свържете на 089 9225580
                  FIAT CROMA 2.4 Mjet - proprio miracolo

Коментар

Да се похваля ,вече си имам и предни калобрани :D
                    Прикачени файлове
                    Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

Коментар

@Brevetti - дай им каталожния номер ако го знаеш, че не ги намирам в ЕПЕР.п.с. Честито :Dхвалба - тая работна седмица почти свърши
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ето го номера колега: 50901134 или 005091134 и благодаря! Да уточня че,този номер е за комби. За другите би трябвало да са около този номер.
                        Fiat linea 1.3 mjet, Bravo2 1,4 . EX -Lancia Y 1.2, Stilo 1.8 MW ,Brava 1.8,Dedra 1.8 16v,Delta2 1,6,Ritmo 1,5,Lada 1500.

Коментар

Да се оплача:Баси скапания ден и вчера беше така.С каквото да се захвана все не мога да го докарам до край.Да се похваля:Днес последна нощна и утре вечер ще счупя каръка по някакъв начин.
                          FIAT BRAVO 1.6
                          FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                          LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

хихихихи да се хваля ли, да се оплаквам ли, да се смея ли....не съм свалил стикера от Италфеста на стъклото. Номер 32 съм....и сега ме питат за коя партия агитирам Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 кажете ми - коя партия е с бюлетина № 32, да ида да взема некой лев за агитация...
                            Fiat Punto 1.1-Синята птица
                            Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                            Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Да се похваля и аз , днеска ми се удаде възможност да карам Алфа 159 2.4jtd 20v ,из София ,ама с моя стил на каране разхода се въртеше около 20/100 . Иначе е уникален автомобил Yellow_Flash_Colorz_PDT_30
                              Фиат Крома 1.9 16v+
                              Фиат Браво 1.6 16v
                              Фиат Мареа 1.6 16v

Коментар

Да се оплаквам или да се смея.Сменям СУМПС във В.Търново за книжката внасям в банката която е интегрирана в КАТ 25 лв. и 3 лв. за превода ,а за контролния талон внасям 1 лв. и отново 3 лв. такса. Yellow_Flash_Colorz_PDT_37 това е ненормално издевателство.Не съм за трите лева ама защо отделно?
                                Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                                Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
                                X