Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Изпратих дъщерята за Брюксел тази сутрин незнам за хвалене ли или за оплакване ли е. Тежко и на тая дъжава където я напускат младите хора.3 самолета излетяха за Рим,Лондон и Брюксел 90 процента хората бяха на 20-30 години. Май си е за полакване

Коментар

Predatorsi написа:
      Хваля се:Взех заплата...Оплаквам се:Утре Типо-то влиза в сервиз да му видят спирачките ,че нещо хич ги няма...На връщане от Милеви скали за малко да стане белята и от тогава не съм го карал...Ама се надяваме ,че ще го оправят...
      Колеги ,не знам откъде да започна...Оправиха спирачките...По едно време пича ме викна с думите "Ела ,ела ,да ти покажа нещо..."...Минах под колата ,и като видях гледката отдолу и направо ми се дорева...Гредата от лявата страна ,която държи предния мост я нямаше...Всичко е изгнило...Мостът се мести както си поиска...Добрата новина е ,че вече знам откъде идва онова гадно тропане...Лошата е ,че по всяка вероятност още едно форумско Типо отива към продажба на части...А толкова я обичам тази кола...Разбира се ,първо ще я карам на тенекеджия ,за да я погледне ,но като знам ,че и отзад е изгнила по същия начин ,направо се чудя ,дали си струва...Те ще ми искат пари ,колкото за още едно Типо...А иронията е ,че декември месец ще ми трябва страшно много кола ,другата ще я вземе на приятелката ми баща и ,понеже се връща от Англия...Та не знам какво да правя просто...Та хвалби няма...
      Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
      Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
      EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
        Predatorsi написа:
        Хваля се:Взех заплата...Оплаквам се:Утре Типо-то влиза в сервиз да му видят спирачките ,че нещо хич ги няма...На връщане от Милеви скали за малко да стане белята и от тогава не съм го карал...Ама се надяваме ,че ще го оправят...
        Колеги ,не знам откъде да започна...Оправиха спирачките...По едно време пича ме викна с думите "Ела ,ела ,да ти покажа нещо..."...Минах под колата ,и като видях гледката отдолу и направо ми се дорева...Гредата от лявата страна ,която държи предния мост я нямаше...Всичко е изгнило...Мостът се мести както си поиска...Добрата новина е ,че вече знам откъде идва онова гадно тропане...Лошата е ,че по всяка вероятност още едно форумско Типо отива към продажба на части...А толкова я обичам тази кола...Разбира се ,първо ще я карам на тенекеджия ,за да я погледне ,но като знам ,че и отзад е изгнила по същия начин ,направо се чудя ,дали си струва...Те ще ми искат пари ,колкото за още едно Типо...А иронията е ,че декември месец ще ми трябва страшно много кола ,другата ще я вземе на приятелката ми баща и ,понеже се връща от Англия...Та не знам какво да правя просто...Та хвалби няма...
        Моите искрени съболезнования.Странно ми е само, че досега не си поглеждал под колата...едва ли е изгнила за месец-два.Хубавото на умрелите коли, за разлика от починалите хора е, че бързо биват заместени от други, и биват лесно забравяни. Всеки си мисли, че ТОВА е единствената кола, но като се качи на следващата, особено ако е по-нова и с повече екстри, след 3 дни даже не се сеща за предишната. Изпитано е от мен това чувство няколко пъти досега Хваля се: Днес попрегледах едни обяви в един сайт и ми влезе една муха в главата... да видим

Коментар

Дизеляк ли бре Дидо ?Оплакване - станах рано, рано и много ми се спи.
          F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
            Дизеляк ли бре Дидо ?Оплакване - станах рано, рано и много ми се спи.
            Веднаж вкусил от сладостта на метана,не можеш я забравиш Емо.И аз да се похваля.В деня на Италфеста Марчето навърши 3 години у моите ръце.И да се оплача.Гражданска,преглед и тн.
            FIAT FORUM BULGARIA
            Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

emzo написа:
              Дизеляк ли бре Дидо ?
              Да бягаш от тука с тия нафтови печки...Ей затова става въпрос:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...lsВместо да давам 1000 лв за метан на Дедъра, да го сменя със старата си мечта - пък Дедъра барабар с газовата инжекция да го изкарам на пазара, и колкото му взема, да ги вкарам в ремонти на Капата. Сигурно ще има нужда от това-онова. Днес няма да имам възможност, но мисля утре да ида да го погледна тоз кораб.Запалих се от темата на колегата, дето искал да му вози колата по-меко от Бравата...Това беше ХВАЛБА.

Коментар

Immortal написа:
                Predatorsi написа:
                Predatorsi написа:
                Моите искрени съболезнования.Странно ми е само, че досега не си поглеждал под колата...едва ли е изгнила за месец-два.Хубавото на умрелите коли, за разлика от починалите хора е, че бързо биват заместени от други, и биват лесно забравяни. Всеки си мисли, че ТОВА е единствената кола, но като се качи на следващата, особено ако е по-нова и с повече екстри, след 3 дни даже не се сеща за предишната. Изпитано е от мен това чувство няколко пъти досега Хваля се: Днес попрегледах едни обяви в един сайт и ми влезе една муха в главата... да видим
                То проблемът е ,че в момента няма как да извадя 3000 лв. ,за да си купя друга кола...Иначе ми е ясно ,че това не е единствената кола...
                EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Predatorsi написа:
                  То проблемът е ,че в момента няма как да извадя 3000 лв. ,за да си купя друга кола...Иначе ми е ясно ,че това не е единствената кола...
                  Има и по-евтини. Хвърлил съм око на едно БМВ - някъде около 1990 г. Стои като паметник на тротоара в нашия квартал от повече от половин година. Иначе си е здраво и право - познавам и собственика, и колата. Но собственикът пострада здравословно и не е карал БМВ-то от много време. Междувременно някакви пияндета му счупиха предното и задното стъкло. Но това е кола, истинска кола - голяма, комфортна, здрава и мощна. И бих дал в това състояние около 700-800 лв. за нея плюс още 500 лв. да я приведа в по-добър вид. Имам голямо желание да купя и възродя тази кола, ако някой не ме изпревари...
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Immortal написа:
                    emzo написа:
                    Дизеляк ли бре Дидо ?
                    Да бягаш от тука с тия нафтови печки...Ей затова става въпрос:http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...614&f1=details
                    Тая па ще припада с 2 ТИР-а разстояние.Хвалба - 4 лъжици нес кафе и вече не ми се спи.
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Predatorsi написа:
                      Predatorsi написа:
                      Квото и да кърпиш,ръждата няма приборване ... Преди 2 месеца скочих до Русе да гледам едно форумско типо и да го купя,имах голямо желание,но беше поизгнило ... Оплакване:Гони ме махмурлук ...
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

ХВАЛБА - другата седмица съм на семинар на MOST & HP в София.Определено и аз ще се оплаквам като Принко на следващия ден
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

snake написа:
                          Predatorsi написа:
                          Има и по-евтини. Хвърлил съм око на едно БМВ - някъде около 1990 г. Стои като паметник на тротоара в нашия квартал от повече от половин година. Иначе си е здраво и право - познавам и собственика, и колата. Но собственикът пострада здравословно и не е карал БМВ-то от много време. Междувременно някакви пияндета му счупиха предното и задното стъкло. Но това е кола, истинска кола - голяма, комфортна, здрава и мощна. И бих дал в това състояние около 700-800 лв. за нея плюс още 500 лв. да я приведа в по-добър вид. Имам голямо желание да купя и възродя тази кола, ако някой не ме изпревари...
                          Е да ,винаги има по-евтини ,ама се сещам за поговорката "От трън ,та на глог..."...

Коментар

emzo написа:
                            Тая па ще припада с 2 ТИР-а разстояние.
                            Нали не си мислиш, че си купувам кола за да се "дърпам" с нея Това дето го направихме ми беше 2-рата "дръпка" в живота. И първата, на която падам

Коментар

Иначе ми хареса офертата - за Капата. Хайде дано да се похвалиш скоро.оплакване - стана ми нервно нещо, май ми дойде в повечко кофеина.
                              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Predatorsi написа:
                                snake написа:
                                Predatorsi написа:
                                Е да ,винаги има по-евтини ,ама се сещам за поговорката "От трън ,та на глог..."...
                                В случая не е нито трън, нито глог. Грам ръжда няма това БМВ. Трябва му само малко освежаване. Дори онзи ден го палихме - от половин оборот захапа, макар че както казах, не е карано от повече от половин година. Ако имах 1500 лв. излишни, го купувах веднага и общо в рамките на тази сума ще стане кола, която ще се кара без никакви ядове следващите 2-3 години. Ако синът ми вземе астрата, аз ще си го купя за мен бавареца.Вярно е, че в повечето случаи за 1000 лв. може да се купи кола, на която мястото й е в моргата, но в случая съм убеден, че не е така.
                                Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Working...
                                X