Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Похвали се, оплачи се! 4-та серия

Колеги,да започнем ако ни позволят де с поредната порция похвали и оплаквания.Хваля се:Перфектно си прекарах последните 2 дни в сливенска област.Оплакване:Днес времето е депресиращо.Добре,че вчера не беше такова.п.п Призовавам колегата с презерватива да не се изхожда толкова кофти спрямо колежката!Бъдете сероизни!
    FIAT BRAVO 1.6
    FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
    LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Хвалба - след цяла вечер спор бензин срещу дизел, вчера едно тежко(1460кг), дизелово, 115 коньово стило нанесе на пистата тежка, за цял живот запомняща се победа над HGT147 (1200кг + 60-70) (Immortal) Просто другите неща за хвалене са толкоз маловажни пред това, че е излишно да ги споменавам.-----------п.с. дооообре Дидо, то на пистата, като те подравнят и ти дадат старт натискаш педала на газта на 40% , а не долу в ламарината Чеки да се включи Yavor само
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

emzo написа:
      Хвалба - след цяла вечер спор бензин срещу дизел, вчера едно тежко(1460кг), дизелово, 115 коньово стило нанесе на пистата тежка, за цял живот запомняща се победа над HGT147 (1200кг + 60-70) (Immortal) Просто другите неща за хвалене са толкоз маловажни пред това, че е излишно да ги споменавам.
      Ха ха ха...Цялата тая история пък за мен е толкова маловажна, че няма смисъл да я споменавам Даже не го напънах ХГТ-то да те гоня, пък и с тези тежки седалки, с тази метанова бутилка в багажника... напълно стокова кола под капака...срещу ремапната и тунингована турбо-кола.... ми не си ми в категорията, най-малкото

Коментар

Оплаквам се:Ми не разбират хората иронията към дизела и тва е!Не разбират най-вече,че атмосферен бензин срещу дизел с турбина и надуване на същата и по-голяма кубатура на мотора не е нормално да се сравнява с бензин експлоатиран до преди малко на газ.На драга стана ясно дали може да се сравнява бензин с дизел.
        FIAT BRAVO 1.6
        LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

А бе мислех да си трайкам, ама след тоя спор просто да предложа на бензините да ги накажа : Хваля се : Алфа GT 1.9 JTD ... От магаре на расов кон ... :D
          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ichkin написа:
            А бе мислех да си трайкам, ама след тоя спор просто да предложа на бензините да ги накажа : Хваля се : Алфа GT 1.9 JTD ... От магаре на расов кон ... :D
            И аз се хваля:Алфа Джулиета.... (покарах за малко ) Много върви...особено в режим "Динамик"... става неукротим звяр...Наказва всякакви нафтови отоплителни печки, даже и такива с вентилатори

Коментар

Хвалба - да му е честита на Ичкин новата кола, братле - правилния двигател, с правилната турбинка си уцелил. Много безаварийни и чакаме снимки.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Оплаквам се:Вчера ми нарязаха гумите на Фичо...
                FIAT STILO 1.9JTD 2002

Коментар

Ichkin написа:
                  Абе Ичкин ти от пунто 1.2 на алфа 1.9ЖТД.Все едно да сравняваш влака стрела с нашия пътническия за Търно Мъгуреле.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Аааа ... да не ми обиждаш пунтото на бензин ... 1.9 дизел си е пунтото и си е пушка :D
                    Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Ichkin написа:
                      Аааа ... да не ми обиждаш пунтото на бензин ... 1.9 дизел си е пунтото и си е пушка :D
                      Да бе верно че така беше.
                      FIAT BRAVO 1.6
                      LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

emzo написа:
                        Хвалба - след цяла вечер спор бензин срещу дизел, вчера едно тежко(1460кг), дизелово, 115 коньово стило нанесе на пистата тежка, за цял живот запомняща се победа над HGT147 (1200кг + 60-70) (Immortal)
                        кога се пускахте бре! изтървал съм го тва шоу вчера....п.п. да се пофаля - Либра-та ми излезе на 155 000 реални километра
                        Fiat Punto 1.1-Синята птица
                        Lancia Libra SW 2.4-JTD-Самолета! RIP - продава се на части...
                        Lancia Libra SW 1,9-JTD 115 hp

Коментар

Ichkin написа:
                          Охооо Със здраве да си я караш, да те слуша много. Вече ще знам какво да гледам по Народно хоро Дай снимки.По темата: На бачкане съм, дежурен. Ма по-скоро е хвалба .
                          00' Bravo 105 JTD

Коментар

Айде като оплакване ... Гадно е времето да я измия и да я снимам, та нямам снимки :D
                            Fiat Forum Bulgaria

Коментар

Честито Ichkin! И аз съм същия двигател :P Много е добър :PОплакване: утре е понеделник....

Коментар

Working...
                              X